solaris9709
Użytkownik
Bertens to bierze teraz łatwo w 2
Dlatego od ponad 2 lat nigdy nie gram jej win(od kiedy przegrała z dziewczyną z 2 setki mając 6:0, 5:0 i 40:0) , czasem coś zagram przeciwko niej ????1:4 0:30 dla Goerges 2:4 0:30 i dostaje 2 przełamania ehh nie na moje nerwy
ale człowiek głupi, wystarczy grać odwrotnie te Wasze propozycję eksperckie i w godzinę na dobre wakacje idzie zarobić. Swoja droga ciekaw jestem ile tych madrości gracie, bo co kilka minut, pewne 2:0, na bank sie połamie, szybki zjad do bazy. A to nie ma żadnego przełożenia na rzeczywistość.Goerges na bank sie.teraz polamie ????
też jestem za Julią ale ta Bertens ma dziś takiego farta że głowa boliMam nadzieję że Julka wygra bo nie da się czytać tych waszych wypocin
I potem kazdy zarzeka sie, ze juz nie będzie grał, bo wszyscy handlujo nonstop.ale człowiek głupi, wystarczy grać odwrotnie te Wasze propozycję eksperckie i w godzinę na dobre wakacje idzie zarobić. Swoja droga ciekaw jestem ile tych madrości gracie, bo co kilka minut, pewne 2:0, na bank sie połamie, szybki zjad do bazy. A to nie ma żadnego przełożenia na rzeczywistość.
czyli pewniak Julia 2 set za milionDzizys Goerges miała tyle szans zeby juz wziac tego seta drugiego . przeciez ona juz tego nie moze wygrac tego seta ani meczu nie po tylu zmarnowanych szansach. to jest juz fizyczno - psychicznie niemozliwe
nie chcieli przyjąc za milion ale za 30 tysi ???? ???? ???? dzięki mrbrightside wisze ci flaszkę. Dawaj dalej bo formę dziś masz wyborną.czyli pewniak Julia 2 set za milion
to takie zaklinanie rzeczywistosci. no po prostu ten 2 set to jaja. wogole nie w sylu Wta. zazwyczaj laski przeciez przegrywają takie sety i mecze jak jedna ma 4:1 0:30 a druga ją dojezdzaczyli pewniak Julia 2 set za milion
nie ma sprawy tylko pokaz kupon tylko ze ja niepijacy . cola wystarczynie chcieli przyjąc za milion ale za 30 tysi ???? ???? ???? dzięki mrbrightside wisze ci flaszkę. Dawaj dalej bo formę dziś masz wyborną.
wiek nie pozwala?nie ma sprawy tylko pokaz kupon tylko ze ja niepijacy . cola wystarczy