>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Swoją drogą, kiedyś pisałem, że 1xbet wymienia się ze swoimi klonami danymi i limitach i obniżonych marżach (a przynajmniej z melbetem).
Teraz dochodzę do wniosku, że również weryfikacją konta, bo przerabiam trzeciego klona i trzeci raz nie chcą mnie weryfikować a wypłata w tempie 1xbeta na ecopayz, czyli 2-3 minuty max.

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Kostaryka - Peru siata Kostaryka wygra seta 2.62
Peru to nie ta drużyna co jeszcze do niedawna regularnie stawała na podium Mistrzostw Ameryki Południowej. Kostaryka cieniasy chyba najsłabsze w stawce ale gram ich seta bo przez wczorajsze przeciąganie meczów Peru skończyło grać z Dominikaną koło 10 -11 naszego czasu a ten mecz już o 16:00 . Ile one miały snu 3-4 godziny ? To musi się odbić. Oby tylko nie było zmiany terminiarza
Dołożę Kostarykę 11.00
W óni ten mecz już jest przełożony na 4 rano w środę

P 10

pk95

Użytkownik
Swoją drogą, kiedyś pisałem, że 1xbet wymienia się ze swoimi klonami danymi i limitach i obniżonych marżach (a przynajmniej z melbetem).
Teraz dochodzę do wniosku, że również weryfikacją konta, bo przerabiam trzeciego klona i trzeci raz nie chcą mnie weryfikować a wypłata w tempie 1xbeta na ecopayz, czyli 2-3 minuty max.
Gallay 2-0? ????

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
2 set Ofner - 7.00, przy 4:2 w plecy ???? .
Oni się tam cały czas łamią, 1 przełamanie i utrzymanie może załatwić sprawę ???? .

A 320

azael

Użytkownik
Nie pchaj się w klony bo nawet po szczegółowej weryfikacji zaprzestali wypłacać pieniądze tygodniami twierdząc że mają kłopoty techniczne
W óni ten mecz już jest przełożony na 4 rano w środę
No widzisz u ruskiego póki co 16:00

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Nie pchaj się w klony bo nawet po szczegółowej weryfikacji zaprzestali wypłacać pieniądze tygodniami twierdząc że mają kłopoty techniczne
NIe mam wyboru. Tylko oni mają rzeczy (szczególnie z plażowki) których inni nie mają. A w 1xbecie mam tak dowaloną marże na plażówke, że nie ma to sensu.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
A cos grasz dzisiaj jeszcze z Gstaad?
Ana Patricia i Rebecca tylko ale już kursy pozabijane, a było 2.50
Teraz tylko live na Norweszki 1set -4 @ 7.00 dla zabawy i będę pewnie leciał na obiad na miasto.
Hehe szybko wyjaśniły mi ten zakład ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Kostaryka - Peru siata Kostaryka wygra seta 2.62
Peru to nie ta drużyna co jeszcze do niedawna regularnie stawała na podium Mistrzostw Ameryki Południowej. Kostaryka cieniasy chyba najsłabsze w stawce ale gram ich seta bo przez wczorajsze przeciąganie meczów Peru skończyło grać z Dominikaną koło 10 -11 naszego czasu a ten mecz już o 16:00 . Ile one miały snu 3-4 godziny ? To musi się odbić. Oby tylko nie było zmiany terminiarza
Dołożę Kostarykę 11.00
to nie tak że mecze były przeciągane tylko jakieś problemy techniczne były organizatorów i dlatego te mecze się tak późno zaczęły. Brazylia miała grać o 20 a zaczęły grubo po 22

gowniak 86

gowniak

Użytkownik
mjaurvcein ty się nie udzielałeś czasem na innym forum? bo nick kojarze
według mnie warto giorgi lekko po @5.40 w b365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom