>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
Mnie zastanawia również, że w regulaminie działu jest napisane, że typy rozlicza się przez edycje posta, a i tak 90% użytkowników cytuje swój post, zaśmiecając wątek. Wiadomo - większy fejm, bo widać, że weszło, ale jednak ????
O proszę dowiedziałem się czegoś nowego, dzięki za info ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
O proszę dowiedziałem się czegoś nowego, dzięki za info ????
Hehe.
Ja tak sobie myślę, że jak ktoś stawia tylko ✅ albo ⛔ to na cholere cytat.
No chyba, że ma się coś wartościowego (!) do dodania, to można walnąć cytatem przy rozliczeniu. Ale to tylko moje zdanie.

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Oglądałem Kasatkine juz nie raz i dzisiaj utwierdzam sie w przekonaniu , ze ta dziewczyna wygra nie jednego szlema w swojej karierze. Ona jest niesamowita.

Otrzymane punkty reputacji: +3
matbie 29,2K

matbie

Znawca - NBA
A i dupa bo jest zapisane że cytujemy swój post, także edycja odpada. A jeżeli już się tak czepiamy to apelowalem już kiedyś o pisanie co to za rozgrywki, bo podajecie tu jakies esport czy siatkowki plazowe a ja sie nawet nie orientuje co to za sport ;) do tego nazwa bukmachera i takie tam. No ale ja tam się nie czepiam tylko stwierdzam fakty, jak Mati Borek ????
Sriwijaya vs Persija indonezja pilka, typ: over 3,5 kurs 2,7 i sriwijaya wygra i obie strzela kurs 3 (Etoto) 13:30 probuje dalej ta indonezje.
Było 2:2 takze over 3,5 na ✅ a to drugie ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +14
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
ostatni gem w meczu kerber - kasatkina genialny. Jeżeli ktoś narzeka na tenis kobiecy to polecam obejrzeć, jedna wymiana od drugiej

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Zagrałem 3 sety w meczu Georges z Bertens. To dla was wszystkich oznacza pewne 2:0 i latwy hajs dzis ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Gdzie jest tak zapisane?
9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Zagrałem 3 sety w meczu Georges z Bertens. To dla was wszystkich oznacza pewne 2:0 i latwy hajs dzis ????
Wszystko mi tam jedno , byleby Georges ugrała seta i będę szczęśliwy.
Podsumowaniem kobiecego tenisa jest to że w jednym secie jest tyle razy utrzymany serwis co przełamań w ATP...

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Struffy z Nielsenami powinien być długi mecz, zagram już teraz over 4,5 seta @3.35, a potem może da radę coś dołożyc

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Russia Legends - France Legends over 11 1.66
Russia Legends - France Legends over 11,5 1.85
Russia Legends - France Legends -2,5 1 1.62
Russia Legends - France Legends -3 1 1.78
9-4
Handi ✅
Over ✅
Jak pisałem Ruscy dadzą zarobić i tak się stało
Dziękuje
Powodzenia ja jade po towar na jutro

A 320

azael

Użytkownik
Kostaryka - Peru siata Kostaryka wygra seta 2.62
Peru to nie ta drużyna co jeszcze do niedawna regularnie stawała na podium Mistrzostw Ameryki Południowej. Kostaryka cieniasy chyba najsłabsze w stawce ale gram ich seta bo przez wczorajsze przeciąganie meczów Peru skończyło grać z Dominikaną koło 10 -11 naszego czasu a ten mecz już o 16:00 . Ile one miały snu 3-4 godziny ? To musi się odbić. Oby tylko nie było zmiany terminiarza
Dołożę Kostarykę 11.00

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom