Mnie zastanawia również, że w regulaminie działu jest napisane, że typy rozlicza się przez edycje posta, a i tak 90% użytkowników cytuje swój post, zaśmiecając wątek. Wiadomo - większy fejm, bo widać, że weszło, ale jednak ????
Hehe.
Ja tak sobie myślę, że jak ktoś stawia tylko albo to na cholere cytat.
No chyba, że ma się coś wartościowego (!) do dodania, to można walnąć cytatem przy rozliczeniu. Ale to tylko moje zdanie.
Oglądałem Kasatkine juz nie raz i dzisiaj utwierdzam sie w przekonaniu , ze ta dziewczyna wygra nie jednego szlema w swojej karierze. Ona jest niesamowita.
A i dupa bo jest zapisane że cytujemy swój post, także edycja odpada. A jeżeli już się tak czepiamy to apelowalem już kiedyś o pisanie co to za rozgrywki, bo podajecie tu jakies esport czy siatkowki plazowe a ja sie nawet nie orientuje co to za sport do tego nazwa bukmachera i takie tam. No ale ja tam się nie czepiam tylko stwierdzam fakty, jak Mati Borek ????
Sriwijaya vs Persija indonezja pilka, typ: over 3,5 kurs 2,7 i sriwijaya wygra i obie strzela kurs 3 (Etoto) 13:30 probuje dalej ta indonezje.
9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta
Wszystko mi tam jedno , byleby Georges ugrała seta i będę szczęśliwy.
Podsumowaniem kobiecego tenisa jest to że w jednym secie jest tyle razy utrzymany serwis co przełamań w ATP...
Russia Legends - France Legends over 11 1.66
Russia Legends - France Legends over 11,5 1.85
Russia Legends - France Legends -2,5 1 1.62
Russia Legends - France Legends -3 1 1.78
Kostaryka - Peru siata Kostaryka wygra seta 2.62
Peru to nie ta drużyna co jeszcze do niedawna regularnie stawała na podium Mistrzostw Ameryki Południowej. Kostaryka cieniasy chyba najsłabsze w stawce ale gram ich seta bo przez wczorajsze przeciąganie meczów Peru skończyło grać z Dominikaną koło 10 -11 naszego czasu a ten mecz już o 16:00 . Ile one miały snu 3-4 godziny ? To musi się odbić. Oby tylko nie było zmiany terminiarza
Dołożę Kostarykę 11.00