O proszę dowiedziałem się czegoś nowego, dzięki za info ????Mnie zastanawia również, że w regulaminie działu jest napisane, że typy rozlicza się przez edycje posta, a i tak 90% użytkowników cytuje swój post, zaśmiecając wątek. Wiadomo - większy fejm, bo widać, że weszło, ale jednak ????
Hehe.O proszę dowiedziałem się czegoś nowego, dzięki za info ????
ŁatwoOstapenko 2nd set 1.87 Łotyszka za mocna na Cibule
Było 2:2 takze over 3,5 na a to drugieSriwijaya vs Persija indonezja pilka, typ: over 3,5 kurs 2,7 i sriwijaya wygra i obie strzela kurs 3 (Etoto) 13:30 probuje dalej ta indonezje.
9) Oczekujemy, że podane typy live będą rozliczane przez samych userów po zakończeniu meczu czy zdarzenia (poprzez edycję posta). W razie braku rozliczenia typu przez samego podającego do 1 godziny od zakończenia meczu, Moderatorzy działu mają prawo go rozliczyć w ramach edycji posta
Wszystko mi tam jedno , byleby Georges ugrała seta i będę szczęśliwy.Zagrałem 3 sety w meczu Georges z Bertens. To dla was wszystkich oznacza pewne 2:0 i latwy hajs dzis ????
Okej zwracam honor masz racje. No to skladam petycje o cytowanie zamiast edycji!Gdzie jest tak zapisane?