>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
L 237

lookash

Użytkownik
Zawsze mnie zastanawia fakt rozliczania jakiegos danego wydarzenia w trakcie trwania meczu gdzie jeszcze wszystko sie moze zdarzyc.
Mea Cupla ???? rozliczyłem przy dwóch meczowych i serwisie Del Potro a ten zrobił psikusa.. typ w grze, lecz już zamknięty wiec kibicuje Argentyńczykowi żeby loża szyderców z forum mnie nie zlinczowała ????

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Zawsze mnie zastanawia fakt rozliczania jakiegos danego wydarzenia w trakcie trwania meczu gdzie jeszcze wszystko sie moze zdarzyc.
Mnie zastanawia również, że w regulaminie działu jest napisane, że typy rozlicza się przez edycje posta, a i tak 90% użytkowników cytuje swój post, zaśmiecając wątek. Wiadomo - większy fejm, bo widać, że weszło, ale jednak ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
co ten juan robi ????
Juan, jak Juan, ale tamtego gema bardziej Simon wygrał, niż Delpo przegrał. Słał mu returny niezłe, piłki na linie, zaczął grać agresywnie w stylu &quot;all or nothing&quot; i wszystko siadało, a to też spowodowało stres i DF Juana ;)

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
a miałem pisać przy 3:2 że del potro wygra 4 set 7:6 bo wynik i przebieg meczu jak mofils - anderson. Pierwsze 2 sety po 7:6 dla kevina później 7:5 monfils i ostatni tez po tb afrykaner wziął. Ma nadzieję że tu będzie tak samo

L 237

lookash

Użytkownik
Dobra niech wygra Simon bo pokazał jednak że ma jajca a niech forumowi szczekacze mają pożywkę bo pewnie sami obgryzają paznokcie bo mają Potro po 1,10 ????

RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Mea Cupla ???? rozliczyłem przy dwóch meczowych i serwisie Del Potro a ten zrobił psikusa.. typ w grze, lecz już zamknięty wiec kibicuje Argentyńczykowi żeby loża szyderców z forum mnie nie zlinczowała ????
Tu nie chodzi o linczowanie kogokolwiek tylko zwykle profesjonalne podejscie do tematu bo skoro pilka jest w grze to wszystko sie moze zdarzyc a doswiadczenie w bukmacherce mowi mi, ze wszystko sie moze zdarzyc do poki pilka w grze. Taka sama sytuacja byla w meczu Japoni z Belgia gdzie przy 2:0 dla Azjatow wszyscy juz typy w ich strone rozliczali na plus :]

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Tu nie chodzi o linczowanie kogokolwiek tylko zwykle profesjonalne podejscie do tematu bo skoro pilka jest w grze to wszystko sie moze zdarzyc a doswiadczenie w bukmacherce mowi mi, ze wszystko sie moze zdarzyc do poki pilka w grze. Taka sama sytuacja byla w meczu Japoni z Belgia gdzie przy 2:0 dla Azjatow wszyscy juz typy w ich strone rozliczali na plus :]
Inna sprawa, że w takich sytuacjach, gdy ktoś rozliczy, a potem jednak mecz trwa dalej i się losy toczą inaczej, to pisze, że sam zakład już ma zamknięty z dużym zyskiem ???? I ta gadka o linczu typowa właśnie, żeby odwrócić rolę i zrobić z siebie kozła ofiarnego :p

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Chyba każdy, kto już trochę się bawi w te zakłady, miał momenty że się witał z gąską, ale dla typerów czasem sport bywa okrutny ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Dutra Silva 2 set @ 2,38
Niby nie można rozliczać w czasie meczu, ale ...
Drugi set Ostapenko już jest pewniakiem, ze to siedzi. ???? Cibulkova dziś nic nie zrobi juz w tym meczu.

RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Chyba każdy, kto już trochę się bawi w te zakłady, miał momenty że się witał z gąską, ale dla typerów czasem sport bywa okrutny ????
Dokladnie. Podam wam moj przyklad. Mecz Portugalia - Hiszpania na tym mundialu. Pogralem over 5.5 rzutow roznych przed meczem dla Hiszpanow. Po 1 polowie nabili 5 roznych i brakowalo mi tylko 1 korka do wygrania zakladu. Wynik byl niekorzystny dla nich bo przegrywali 2:1 po tej 1 polowie wiec jasne bylo ze musza atakowac i ze ten 1 rozny na bank nabija. Skonczylo sie tak ze przez cala 2 polowe nie nabili ani jednego rzutu roznego i zaklad byl przegrany ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
a miałem pisać przy 3:2 że del potro wygra 4 set 7:6 bo wynik i przebieg meczu jak mofils - anderson. Pierwsze 2 sety po 7:6 dla kevina później 7:5 monfils i ostatni tez po tb afrykaner wziął. Ma nadzieję że tu będzie tak samo
a nie mówiłem ????
a tak serio to Juan czekał na meczową przy serwisie Simona

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Del Wymęczyłes tego seta i moją kase ,ale nerwy mi zjadłeś strasznie ,teraz moge odebrać kasiorke z fortuny ,jest git ,pięknie
Dziękuje bardzo że wygrałem bo nieraz wątpiłem czy dasz rade człowieczku :sweat::cash:

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jeszcze nigdy w historii grania nie udało mi sie trafić over 2,5 seta u Kobiet. To jest jakieś moje faktum ????
Zawsze jak zagram over 2,5 to siedzi pewne 2:0 ... ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
To jeśli chodzi o takiego pecha, to ja miałem parę dni temu, że mi taśma 40zł =&gt; 1144zł nie weszła przez bramkę w 88&#39;:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom