nowikjr
Użytkownik
hahaha on tą parówą CI jeszcze pomachana parówę Simona zawsze można liczyć ????
hahaha on tą parówą CI jeszcze pomachana parówę Simona zawsze można liczyć ????
Mea Cupla ???? rozliczyłem przy dwóch meczowych i serwisie Del Potro a ten zrobił psikusa.. typ w grze, lecz już zamknięty wiec kibicuje Argentyńczykowi żeby loża szyderców z forum mnie nie zlinczowała ????Zawsze mnie zastanawia fakt rozliczania jakiegos danego wydarzenia w trakcie trwania meczu gdzie jeszcze wszystko sie moze zdarzyc.
Mnie zastanawia również, że w regulaminie działu jest napisane, że typy rozlicza się przez edycje posta, a i tak 90% użytkowników cytuje swój post, zaśmiecając wątek. Wiadomo - większy fejm, bo widać, że weszło, ale jednak ????Zawsze mnie zastanawia fakt rozliczania jakiegos danego wydarzenia w trakcie trwania meczu gdzie jeszcze wszystko sie moze zdarzyc.
Juan, jak Juan, ale tamtego gema bardziej Simon wygrał, niż Delpo przegrał. Słał mu returny niezłe, piłki na linie, zaczął grać agresywnie w stylu "all or nothing" i wszystko siadało, a to też spowodowało stres i DF Juanaco ten juan robi ????
Tu nie chodzi o linczowanie kogokolwiek tylko zwykle profesjonalne podejscie do tematu bo skoro pilka jest w grze to wszystko sie moze zdarzyc a doswiadczenie w bukmacherce mowi mi, ze wszystko sie moze zdarzyc do poki pilka w grze. Taka sama sytuacja byla w meczu Japoni z Belgia gdzie przy 2:0 dla Azjatow wszyscy juz typy w ich strone rozliczali na plus :]Mea Cupla ???? rozliczyłem przy dwóch meczowych i serwisie Del Potro a ten zrobił psikusa.. typ w grze, lecz już zamknięty wiec kibicuje Argentyńczykowi żeby loża szyderców z forum mnie nie zlinczowała ????
Inna sprawa, że w takich sytuacjach, gdy ktoś rozliczy, a potem jednak mecz trwa dalej i się losy toczą inaczej, to pisze, że sam zakład już ma zamknięty z dużym zyskiem ???? I ta gadka o linczu typowa właśnie, żeby odwrócić rolę i zrobić z siebie kozła ofiarnegoTu nie chodzi o linczowanie kogokolwiek tylko zwykle profesjonalne podejscie do tematu bo skoro pilka jest w grze to wszystko sie moze zdarzyc a doswiadczenie w bukmacherce mowi mi, ze wszystko sie moze zdarzyc do poki pilka w grze. Taka sama sytuacja byla w meczu Japoni z Belgia gdzie przy 2:0 dla Azjatow wszyscy juz typy w ich strone rozliczali na plus :]
Chyba każdy, kto już trochę się bawi w te zakłady, miał momenty że się witał z gąską, ale dla typerów czasem sport bywa okrutny ????Tu nie chodzi o linczowanie kogokolwiek tylko zwykle profesjonalne podejscie do tematu bo skoro pilka jest w grze to wszystko sie moze zdarzyc a doswiadczenie w bukmacherce mowi mi, ze wszystko sie moze zdarzyc do poki pilka w grze. Taka sama sytuacja byla w meczu Japoni z Belgia gdzie przy 2:0 dla Azjatow wszyscy juz typy w ich strone rozliczali na plus :]
Dokladnie. Podam wam moj przyklad. Mecz Portugalia - Hiszpania na tym mundialu. Pogralem over 5.5 rzutow roznych przed meczem dla Hiszpanow. Po 1 polowie nabili 5 roznych i brakowalo mi tylko 1 korka do wygrania zakladu. Wynik byl niekorzystny dla nich bo przegrywali 2:1 po tej 1 polowie wiec jasne bylo ze musza atakowac i ze ten 1 rozny na bank nabija. Skonczylo sie tak ze przez cala 2 polowe nie nabili ani jednego rzutu roznego i zaklad byl przegrany ????Chyba każdy, kto już trochę się bawi w te zakłady, miał momenty że się witał z gąską, ale dla typerów czasem sport bywa okrutny ????
a nie mówiłem ????a miałem pisać przy 3:2 że del potro wygra 4 set 7:6 bo wynik i przebieg meczu jak mofils - anderson. Pierwsze 2 sety po 7:6 dla kevina później 7:5 monfils i ostatni tez po tb afrykaner wziął. Ma nadzieję że tu będzie tak samo