L
45K
lubuszanin
Użytkownik
3 min i gol ???? ????Wolwerhampton strzeli w 1 pół
@2.45
3 min i gol ???? ????Wolwerhampton strzeli w 1 pół
@2.45
Tylko że koło 21 to trwał mecz Trynidadu z Portorykąto nie tak że mecze były przeciągane tylko jakieś problemy techniczne były organizatorów i dlatego te mecze się tak późno zaczęły. Brazylia miała grać o 20 a zaczęły grubo po 22
'Telewizja Polska przeprowadzi transmisję dopiero z rewanżowego spotkania, które odbędzie się 17 lipca o 21.00 na stadionie przy Łazienkowskiej. Mecz w Irlandii nie zostanie pokazany, ponieważ gospodarze nie produkują z niego sygnału. Widać uznano, że w dniu półfinału mundialu w Rosji, to spotkanie mało kogo będzie interesowało.a to polsat nie wykupił? Mieli LM pokazywać, w zeszłym roku były mecze legii w kwalach na canal plus na pewno
trynidad skończył ok 20:30 i póxniej mecze były przesuwane i było info że opóźnienie z przyczyn technicznych, czyli coś z halą mieli pewnie. Bo pewnie mecz brazyli zacząłby sie jakieś 30-40 minut po zakończeniu meczu portoryko a o 22:30 jeszcze nie grali. Później poszedłem spac i widze rano że o 10 jeszcze jakiś mecz grają.Tylko że koło 21 to trwał mecz Trynidadu z Portoryką
nie żeby mi zależało, nawet bym nie wiedział o tym spotkaniu ale patrze że na flashscore jest mecz to się pytam bo w ramówce nie widziałem na żadnym kanale'Telewizja Polska przeprowadzi transmisję dopiero z rewanżowego spotkania, które odbędzie się 17 lipca o 21.00 na stadionie przy Łazienkowskiej. Mecz w Irlandii nie zostanie pokazany, ponieważ gospodarze nie produkują z niego sygnału. Widać uznano, że w dniu półfinału mundialu w Rosji, to spotkanie mało kogo będzie interesowało.
Szef sportu w TVP już kilka dni temu rozwiał wątpliwości co do transmisji.'
Edit: '
Mecz I rundy eliminacji @ChampionsLeague przeciwko @CorkCityFC będziecie mogli śledzić na naszym klubowym Facebooku.
źródło: Legia Twitter
Na fejsie będzie transmisja. Ludzie się dziwili dlaczego nie może być chociażby na youtube, ale coś tam UEFA się na to nie godziła. A co do transmisji w telewizji to nawet w Irlandii nie będzie, Cork tak samo będzie prowadzić transmisje na swoim fejsie. Widocznie coś im się nie opłaca.będzie gdzieś w tv mecz legii?
Struffy biorą ale airport cupStruffy z Nielsenami powinien być długi mecz, zagram już teraz over 4,5 seta @3.35, a potem może da radę coś dołożyc
Juve teraz musi cięcia zrobić, żeby to wszystko miało ręce i nogi. Higuain, Dybala, Pjanic czy Alex Sandro są na liście kilku klubów i jak wpadnie w miarę godna oferta to Juve odda z pocałowaniem ręki. O samym Dybali się mówi, że już Liverpool się czai jako alternatywa za Fekira, a Pjanic jak na moje to kwestia czasu i transfer do Barcy, szczególnie, że właśnie odpalili Paulinho ????Aj ten Ronaldo, sam nie wiem czy będę chciał go oglądać w barwach Juve. On i liga Włoska ?? Nie pasuje mi to jakoś no i już wiadomo na kim będą się skupiali patrząc na Juventus. Mam tylko nadzieję że Dybala zostanie w Turynie
Samtredia--Tobol over 0.5 ht
@2.77