gaara88
Użytkownik
Już wygrałeś ????Klaasen/Ram nie wygra ani jednego seta @ 2,35
Już wygrałeś ????Klaasen/Ram nie wygra ani jednego seta @ 2,35
Tak sonie mysle, ze oni zgarna w tym roku Wimbledon. Są przezajebiscie mocni.Haase/Lindstedt @ 1,50
Mozesz napisac dokladnie, o ktory mecz chodzi? Klaas..?Tak sonie mysle, ze oni zgarna w tym roku Wimbledon. Są przezajebiscie mocni.
Niestety 1:1Dudelange vs MOL Vidi, typ: Dudelange over 1,5 kurs: 2,7 (Etoto)
Gol wpadł w 95 min.Kuzwa chodzi mi ten mecz w głowie.Samtredia-Tobol.Gruzini grają u siebie ,ale na obcym stadionie.Cos tu powinno wpasc
Risk over 1.5 w [email protected]
[email protected]
Dołoże jeszcze remis+bts po 4,1
Zastanawialem sie nad over 0.5 by dolozyc. I tak szacun.Gol wpadł w 95 min.
:facepalm:
Czyli automatycznie robi się valuebet w drugą stronęBuki mają Nas za śmieciarzy, serio. Zajrzałem w dział Ligi Mistrzów i głośno tam o spotkaniu Shkendiji z TNS. Mecz został dobrze rozgryziony, ale do cholery, żeby spuścić kurs na 1.22 ?! Chyba komuś sufit na łeb spadł. Takich kursów nie ma nawet jak Bayern grał w Pucharze z 3 Bundesliga.
za pozno zauwazyli ze to pewniak dnia i poszla masowka przy 1.85 ,sam zlapalem po 1.67, a teraz lata po 1.28 hahaha czasami chwila nieuwagi kosztuje utrate duzej marzy co poradzisz ????Buki mają Nas za śmieciarzy, serio. Zajrzałem w dział Ligi Mistrzów i głośno tam o spotkaniu Shkendiji z TNS. Mecz został dobrze rozgryziony, ale do cholery, żeby spuścić kurs na 1.22 ?! Chyba komuś sufit na łeb spadł. Takich kursów nie ma nawet jak Bayern grał w Pucharze z 3 Bundesliga.
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php?t=ifr&c=969441&lang=pl&eid=679940&lid=969441&ci=411&si=1Napisał-> aikman
prosze o linka do mundialu
Z lekka zminimalizowalem straty.W 80 min na over 0.5 pogralem.Kurs stal 3.40Zastanawialem sie nad over 0.5 by dolozyc. I tak szacun.