Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
George/Thiago 1set @ 3.42
Może i Bruno z Pedro kiedyś byli jedną z najlepszych par, ale nie grali ze sobą 5 lat i moim zdaniem tutaj kursy powinny być zbliżone do równych, max. 2.40 na G/T.
Zbyt dużo jest takich sytuacji w których sędziowie zamiast gwizdac faul puszczają w nieumiejetny sposób przywilej. Nie ma szans żeby pokryli te faule do połowy.
Na mistrzostwa powinni jechać najlepsi sędziowie a biorą takich z egzotycznych krajów bo tak wypada.
Zbyt dużo jest takich sytuacji w których sędziowie zamiast gwizdac faul puszczają w nieumiejetny sposób przywilej. Nie ma szans żeby pokryli te faule do połowy.
Na mistrzostwa powinni jechać najlepsi sędziowie a biorą takich z egzotycznych krajów bo tak wypada.
Właśnie sędziowie "z egzotycznych krajów" dobrze sobie radzą to że over nie siada to nie ich wina ???? jest przywilej i tyle zresztą jak nie pasuję to zawodnik nie musi kontynuować akcji.
No ale kolego sędziuje LAhoz z Hiszpanii xDD to nie jest egzotyczny sędzia, trochę mecz się ożywił, ja dałem over 29,5 w 2 połowie powinni powalczyć więcej
No ale kolego sędziuje LAhoz z Hiszpanii xDD to nie jest egzotyczny sędzia, trochę mecz się ożywił, ja dałem over 29,5 w 2 połowie powinni powalczyć więcej
Właśnie sędziowie "z egzotycznych krajów" dobrze sobie radzą to że over nie siada to nie ich wina ???? jest przywilej i tyle zresztą jak nie pasuję to zawodnik nie musi kontynuować akcji.