...
Nie, dlaczego? Coric jak nie wyrzuca i nie obija siatki co chwilę to spokojnie jest na poziomie SashyZverev przedwczoraj z jakimś urazem grał, że taki oklep dostał od Corica?
Piszac egzotyczni chodzilo mi o ogol sedziow bo widac ze ci afrykanscy i np z bahrajnu slabo ogarniaj.wiadome, że Hiszpanie to najgorsi sędziowie, ale nie egzotyczni, egzotyczny to byl ten z Bahrajnu co nam mecz sędziował. kaszanaaa 8 fauli do połowy, mecz na stojąco... 22 faule w 2 polowie by musialy byc..
Thiago i George lepsi w kazdym elemencie. Serwują konsekwentnie na Schmidta, a ten męczy się niemiłosiernie (mimo, że to jeden z najlepszych defensywnych zawodników i w ogóle overall, to jednak 185 cm wzrostu w ataku nie pomaga, a w normalnej parze z Alissonem to wielkolud dużo częściej atakuje). Jedynym zagrożeniem ze strony rywali jest zagrywka Bruno.George/Thiago 1set @ 3.42
.
PEru spokojnie może urwac punkty słabej Francji. Jedynie co warto grac na zabojadow to over kornerow . A w hicie o 20 to ogólnie ja typowalem przed turniejem Chorwacje do awansu z 1 miejsca ale dzis mam czutke , ze Messi sie obudzi i Argentyna wygra dlatego pogralem ich win razem z Dunczykami . Ogolnie warto jeszcze grac jakis over fauli Chorwatówwitam, Danii z Australia nie ruszalem ale szykuje sie na dwa kolejne mecze, macie cos pograne? Francja sie powinna odblokowac na tle Peru ale duzo ludzi stawia na niespodzianke, w meczu Argentyny powinny pasc gole, ale typowac wynik dosyc ciezko, trzeba przeanalizowac i przemyslec, a wy co dzisiaj ladujecie??
Moglbys pisać jaki turniej i dyscypline ? bo szukam w tenisie a to chyba siatkówka plazowa?Thiago i George lepsi w kazdym elemencie. Serwują konsekwentnie na Schmidta, a ten męczy się niemiłosiernie (mimo, że to jeden z najlepszych defensywnych zawodników i w ogóle overall, to jednak 185 cm wzrostu w ataku nie pomaga, a w normalnej parze z Alissonem to wielkolud dużo częściej atakuje). Jedynym zagrożeniem ze strony rywali jest zagrywka Bruno.
Trzeba grać drugi set, ale lżej niż ten pierwszy, bo u nich się to może szybko odwrócić ale w kursie value jest, bo po takim secie max. 1.90 co powinno byc.
Thiago/George 2 set @ 2.80
ja również, ale tak jak pisałem stoją na połowie i czekają, dużo kopania jest mało gry 1-1 jak tylko nie ma komu zagrać to do tyłu. Mam nadzieję, że w drugiej ruszą do przodu i będzie dużo fauli, co im pozostało, remis im nic nie daje. DAnia też teraz podejdzie wyżej myślęPiszac egzotyczni chodzilo mi o ogol sedziow bo widac ze ci afrykanscy i np z bahrajnu slabo ogarniaj.
Liczyłem na większa agresję Australii bo remis im nic nie daje.
Tak, jak coś podaje to tylko z plazówki (ewentualnie z MŚ).Moglbys pisać jaki turniej i dyscypline ? bo szukam w tenisie a to chyba siatkówka plazowa?
a co sądzisz o dublu overowym jeśli chodzi o rożne , w meczach Francji i Argentyny ? over 8,5 w obu powinno być, nie ? Myślę, że Peru też coś nabijePEru spokojnie może urwac punkty słabej Francji. Jedynie co warto grac na zabojadow to over kornerow . A w hicie o 20 to ogólnie ja typowalem przed turniejem Chorwacje do awansu z 1 miejsca ale dzis mam czutke , ze Messi sie obudzi i Argentyna wygra dlatego pogralem ich win razem z Dunczykami . Ogolnie warto jeszcze grac jakis over fauli Chorwatów
Ja mysle, ze Francja wymeczy to 1-0 moze 2-0, co do Chorwatow jesli nie zapomna od ostatniego meczu jak sie gra w pilke to Argentyna bedzie miala ciezko, myslalem o overku na gole ale jeszcze sie zastanawiam, musze przemyslec Argentyne bo maja noz na gardle to moze zepna sie bo jak przegraja to moga sie powoli pakowacPEru spokojnie może urwac punkty słabej Francji. Jedynie co warto grac na zabojadow to over kornerow . A w hicie o 20 to ogólnie ja typowalem przed turniejem Chorwacje do awansu z 1 miejsca ale dzis mam czutke , ze Messi sie obudzi i Argentyna wygra dlatego pogralem ich win razem z Dunczykami . Ogolnie warto jeszcze grac jakis over fauli Chorwatów
Peru jesli chodzi o różne to statystycznie malo ich nabijaja, dlatego prędzej uderzalbym w jakis over Francji bo Peru dobrze bronic potrafi i Francuzi szybko moga pokryc liniea co sądzisz o dublu overowym jeśli chodzi o rożne , w meczach Francji i Argentyny ? over 8,5 w obu powinno być, nie ? Myślę, że Peru też coś nabije