L
45K
wchodzisz w mecz który cię interesuje, potem klikasz Match facts i tam masz pdfy ze statsamiSzukałem. Jakiś link konkretny?
łatwo jak z Polską.
Właśnie sędziowie "z egzotycznych krajów" dobrze sobie radzą to że over nie siada to nie ich wina ???? jest przywilej i tyle zresztą jak nie pasuję to zawodnik nie musi kontynuować akcji.Zbyt dużo jest takich sytuacji w których sędziowie zamiast gwizdac faul puszczają w nieumiejetny sposób przywilej. Nie ma szans żeby pokryli te faule do połowy.
Na mistrzostwa powinni jechać najlepsi sędziowie a biorą takich z egzotycznych krajów bo tak wypada.
Stawianie hiszpańskich sędziów z dobrymi sędziami to nie jest dobry pomysł. Jedyny dobry z Hiszpanów to ten podwójny gonzalez.No ale kolego sędziuje LAhoz z Hiszpanii xDD to nie jest egzotyczny sędzia, trochę mecz się ożywił, ja dałem over 29,5 w 2 połowie powinni powalczyć więcej
Chodzi o to ze jest faul a ten puszcza przywilej a druzyna traci pilke i nici z korzysci. Bardzo duzo takich sytuacji.Właśnie sędziowie "z egzotycznych krajów" dobrze sobie radzą to że over nie siada to nie ich wina ???? jest przywilej i tyle zresztą jak nie pasuję to zawodnik nie musi kontynuować akcji.