Fedex wygląda o wiele lepiej, ale może..KYRGIOS ma jakieś szanse jeszcze?
Bez serwisu w ogóle Kanada,Bułgaria ich rozstrzela dzisiaj.Kanada to dojechala na mecz?
To ile Ty masz lat? ???? 70? Ja mysle ze uwazasz lepszego Maradone ze wzgledu na stosunek emocjonalny ogladales Diego na zywo kiedy byles mlody i jarales sie piłką jak dziecko. Dla mnie proste prownanie zestawic kompilacje ile mial.akcji w karierze messi kiedy kiwal kilku zawodnikow pod rzad i strzelal piekne niemozliwe wrecz bramki a ile boski Diego.zeby nie bylo ogldalem wszystkie mozliwe kompilacje Diego jakie znalazlem w necie bo niestey na zywo nie dalem.rady.Grałem wiele lat w Legii Warszawa i tyle w temacie. Dla mnie Maradona był dużo lepszy od Messiego i zdania nie zmienie.Wy jesteście inne pokolenie i macie swoich idoli ale nie wszystko co obecne jest lepsze od tego co było.Tak samo brazylijski Ronaldo przed kontuzjami będzie dla mnie wiekszym piłkarzem niż obecny Ronaldo chociaz wczoraj trzeba mu przyznac ze zagrał fenomenalny mecz.
niby pogbie zapisali.Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja z bramką Francji na 2-1? Pogba czy na samobójczego przekształcili?
Na oficjalnej stronie mundialu gol pogbyOrientuje się ktoś jak wygląda sytuacja z bramką Francji na 2-1? Pogba czy na samobójczego przekształcili?