>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Nie no żarty sobie robisz? Sytuacja wypisz wymaluj z meczu legii z Wisłą Kraków i identyczny faul i też po varze karny.
Pytanie jakby Dania wybila na aut bądź dala się w jakiś sposób szybko z faulować, byłem mega ciekawy bo karny ewidentny a sędzia dał chwilę pograć, moim zdaniem wielki błąd Dunów jeśli dalej obowiązuje zasada - giwzdek sędziego i nie można niczego cofnąć

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Piękne promo od buków dokładałem jeszcze po 9.50 a było nawet po 14.50. Część wypłacona w przerwie przy prowadzeniu Panamy 15 punktami a reszta skontrowana po 5.60
Dobry typ. Też pogralem lekko handi na paname za nim podałeś tutaj i mam grubej u78,5 Ekwadoru bo tak myślałem że szału nie będzie z ich strony
Pytanie jakby Dania wybila na aut bądź dala się w jakiś sposób szybko z faulować, byłem mega ciekawy bo karny ewidentny a sędzia dał chwilę pograć, moim zdaniem wielki błąd Dunów jeśli dalej obowiązuje zasada - giwzdek sędziego i nie można niczego cofnąć
Mylisz się. Gdyby była przerwa przez aut czy faul to wtedy zatrzymałyby grę. Dopiero gdyby wznowili to nie może wrócić do karnego

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Dobry typ. Też pogralem lekko handi na paname za nim podałeś tutaj i mam grubej u78,5 Ekwadoru bo tak myślałem że szału nie będzie z ich strony
Mylisz się. Gdyby była przerwa przez aut czy faul to wtedy zatrzymałyby grę. Dopiero gdyby wznowili to nie może wrócić do karnego
a teraz pytanie kto popełnił błąd, który sedzia? ten co po decyzji var dał żółtą Australijczykowi czy ten co przed chwilą też po decyzji, też karny ale bez kartki?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
a teraz pytanie kto popełnił błąd, który sedzia? ten co po decyzji var dał żółtą Australijczykowi czy ten co przed chwilą też po decyzji, też karny ale bez kartki?
Żaden. W meczu Francji grizman gdyby nie faul szedlby praktycznie sam na sam. Według starych przepisów mogła by być nawet czerwona ale nie było nadmiernej ostrości więc żółta. A tu zwykły faul. Nie miał 100 procentowej sytuacji. Więc karny bez kartki.

C 334

copper

Użytkownik
W zeszłym tygodniu na kanale history były materiały o mundialach 24/H przez 10 dni. Był też specjalny program w którym porównywali zawodnikow. I wcale maradony tak wysoko nie stawiali. I mówili to obiektywnie gracze z innych krajów którzy grali na mundialach. Maradona zagrał w całej karierze jeden turniej w 86. Nic więcej nie osiągnął. Jedynie tytuł w napoli. Nie da się porównać maradony z Messi bo nie grali w jednej epoce. To że gość robił triki na treningu to naprawdę powalający argument. W czasach maradony grało się futbol na hura. Zero taktyki i pomyślenia w kryciu. Więc co my porównujemy. Dziś jak Messi miał piłkę od razu było 3-4 Islandczyków. Każdy ma prawo do swojego zdania. Ale mówię raz jeszcze nie da się ich porównać. Diego grający w dzisiejszych czasach mógłby byc gracze dobrym ale nie wybitnym. Nigdy się o tym nie przekonamy.
Sorry ale zakończmy ta dyskusje bo widzę,że masz mgliste pojecie o piłce. Maradona zdobył poza mistrzostwem świata 86 jeszcze wicemistrzostwo w 1990 roku oraz mistrzostwo świata juniorów 1979 oraz ze słabym Napoli 2 razy mistrzostwo Włoch i Puchar UEFA. A z graniem bez taktyki i myśleniu w kryciu to juz w ogole klops....W obecnych czasach kilka fauli na zawodniku i od razu zółta i czerwona, gwiazdy są chronione a kiedyś Claudio gentile faulował brutalnie Maradone 23 razy w meczu Argentyna-Włochy i nie zobaczył nawet kartki. Dziś takiego brutala od razu wywaliliby z boiska.
Cytat:
Nazwisko włoskiego defensora, który z reprezentacją zdobył mistrzostwo świata w roku 1982, do dziś wywołuje grymas bólu na twarzy Diego Maradony. W tzw. „drugiej fazie grupowej” Włosi walczyli o awans do półfinału z Brazylią i Argentyną. Szykując się do meczu z Albicelestes wszyscy wiedzieli, że Argentyna=Maradona. Potrzebny był ktoś, kto go pokryje. Padło na Gentile. To, co urodzony w Libii piłkarz Juventusu wyprawiał, aby wyłączyć z gry boskiego Diego, było niesłychane. Kopanie, ściąganie za koszulkę, czy deptanie skutecznie wybiło z głowy Maradony jakiekolwiek próby dryblingu. Co ciekawe, mimo aż 23 fauli popełnionych w trakcie spotkania na Diego, obrońca nie wyleciał z boiska, chociaż zasłużył na to jak mało kto. Po meczu (wygranym przez Włochów 2-1) na zarzuty Argentyńczyków, którzy nie mogli darować Claudio „zabicia piękna futbolu”, ten odpowiedział słynnymi słowami: „Futbol nie jest dla baletnic!”

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Gol golem ale czemu nie podał, byłaby seta a ta pozycja nie była łatwa.
Coś często zawodnicy chcą koniecznie sami wykończyć akcje mimo iż mają lepiej ustawionych partnerów. Argentyna w 2 połowie to miała co najmniej dwie takie sytuacje, jakby się nie chamili to mogło się skończyć inaczej.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Sorry ale zakończmy ta dyskusje bo widzę,że masz mgliste pojecie o piłce. Maradona zdobył poza mistrzostwem świata 86 jeszcze wicemistrzostwo w 1990 roku oraz mistrzostwo świata juniorów 1979 oraz ze słabym Napoli 2 razy mistrzostwo Włoch i Puchar UEFA. A z graniem bez taktyki i myśleniu w kryciu to juz w ogole klops....W obecnych czasach kilka fauli na zawodniku i od razu zółta i czerwona, gwiazdy są chronione a kiedyś Claudio gentile faulował brutalnie Maradone 23 razy w meczu Argentyna-Włochy i nie zobaczył nawet kartki. Dziś takiego brutala od razu wywaliliby z boiska.
Cytat:
Nazwisko włoskiego defensora, który z reprezentacją zdobył mistrzostwo świata w roku 1982, do dziś wywołuje grymas bólu na twarzy Diego Maradony. W tzw. „drugiej fazie grupowej” Włosi walczyli o awans do półfinału z Brazylią i Argentyną. Szykując się do meczu z Albicelestes wszyscy wiedzieli, że Argentyna=Maradona. Potrzebny był ktoś, kto go pokryje. Padło na Gentile. To, co urodzony w Libii piłkarz Juventusu wyprawiał, aby wyłączyć z gry boskiego Diego, było niesłychane. Kopanie, ściąganie za koszulkę, czy deptanie skutecznie wybiło z głowy Maradony jakiekolwiek próby dryblingu. Co ciekawe, mimo aż 23 fauli popełnionych w trakcie spotkania na Diego, obrońca nie wyleciał z boiska, chociaż zasłużył na to jak mało kto. Po meczu (wygranym przez Włochów 2-1) na zarzuty Argentyńczyków, którzy nie mogli darować Claudio „zabicia piękna futbolu”, ten odpowiedział słynnymi słowami: „Futbol nie jest dla baletnic!”
To teraz sobie zestaw.
Messi vce ms
Liga mistrzów 4 razy
Liga hiszpańska ile z 8?
Superpuchary Europy
Klubowe mistrzostwa świata
Kilka razy finał w Copa america
Pisze z pamięci.
Jeżeli chodzi o przytoczony mecz to wiem o tym doskonale. Bo oglądałem materiał jak wspominałem. I uważam że to chronienie gwiazd jest słuszne. Niech grają jak najdłużej. Ronaldo grając w Barcelonie też był narażony na ataki aż po jednym faulu doznał pęknięcia kostki. Dodam że nawet faulu nie było. A kojarzysz wejście niemieckiego bramkarza we Francuza którego odwieziono do szpitala. Dlatego tłumaczę to były inne czasu i inna era futbolu. Ale jacy byli wtedy sędziowie. Jakie były zasady. Wtedy rządzili ludzie polityczni przywódcow krajów.
Mówię nie ma co porównywać.
I skończmy temat. Każdy ma swoje zdanie.
A teraz sobie wyobraź że podczas meczu Argentyny z Anglią jest var. Nie ma ręki boga i nie ma tytułu prawdopodobnie dla Argentyny. I nie ma tematu bo Maradona jest zwykłym graczem swojej epoki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom