Pytanie jakby Dania wybila na aut bądź dala się w jakiś sposób szybko z faulować, byłem mega ciekawy bo karny ewidentny a sędzia dał chwilę pograć, moim zdaniem wielki błąd Dunów jeśli dalej obowiązuje zasada - giwzdek sędziego i nie można niczego cofnąćNie no żarty sobie robisz? Sytuacja wypisz wymaluj z meczu legii z Wisłą Kraków i identyczny faul i też po varze karny.
Tomaszow Mazowiecki vs Ełk under 4,5@1,83
3liga
Dobry typ. Też pogralem lekko handi na paname za nim podałeś tutaj i mam grubej u78,5 Ekwadoru bo tak myślałem że szału nie będzie z ich stronyPiękne promo od buków dokładałem jeszcze po 9.50 a było nawet po 14.50. Część wypłacona w przerwie przy prowadzeniu Panamy 15 punktami a reszta skontrowana po 5.60
Mylisz się. Gdyby była przerwa przez aut czy faul to wtedy zatrzymałyby grę. Dopiero gdyby wznowili to nie może wrócić do karnegoPytanie jakby Dania wybila na aut bądź dala się w jakiś sposób szybko z faulować, byłem mega ciekawy bo karny ewidentny a sędzia dał chwilę pograć, moim zdaniem wielki błąd Dunów jeśli dalej obowiązuje zasada - giwzdek sędziego i nie można niczego cofnąć
a teraz pytanie kto popełnił błąd, który sedzia? ten co po decyzji var dał żółtą Australijczykowi czy ten co przed chwilą też po decyzji, też karny ale bez kartki?Dobry typ. Też pogralem lekko handi na paname za nim podałeś tutaj i mam grubej u78,5 Ekwadoru bo tak myślałem że szału nie będzie z ich strony
Mylisz się. Gdyby była przerwa przez aut czy faul to wtedy zatrzymałyby grę. Dopiero gdyby wznowili to nie może wrócić do karnego
Nie. Nie ma ataku, asekuracji, zagrywki, rozegrania. Nie ma nic.Kanada 5.35
Żaden. W meczu Francji grizman gdyby nie faul szedlby praktycznie sam na sam. Według starych przepisów mogła by być nawet czerwona ale nie było nadmiernej ostrości więc żółta. A tu zwykły faul. Nie miał 100 procentowej sytuacji. Więc karny bez kartki.a teraz pytanie kto popełnił błąd, który sedzia? ten co po decyzji var dał żółtą Australijczykowi czy ten co przed chwilą też po decyzji, też karny ale bez kartki?
No i ładnie ????Bułgaria - Kanada, (siata) @3,05 u siebie? z Kanadą? to trochę za dużo, wchodze 3/10
Sorry ale zakończmy ta dyskusje bo widzę,że masz mgliste pojecie o piłce. Maradona zdobył poza mistrzostwem świata 86 jeszcze wicemistrzostwo w 1990 roku oraz mistrzostwo świata juniorów 1979 oraz ze słabym Napoli 2 razy mistrzostwo Włoch i Puchar UEFA. A z graniem bez taktyki i myśleniu w kryciu to juz w ogole klops....W obecnych czasach kilka fauli na zawodniku i od razu zółta i czerwona, gwiazdy są chronione a kiedyś Claudio gentile faulował brutalnie Maradone 23 razy w meczu Argentyna-Włochy i nie zobaczył nawet kartki. Dziś takiego brutala od razu wywaliliby z boiska.W zeszłym tygodniu na kanale history były materiały o mundialach 24/H przez 10 dni. Był też specjalny program w którym porównywali zawodnikow. I wcale maradony tak wysoko nie stawiali. I mówili to obiektywnie gracze z innych krajów którzy grali na mundialach. Maradona zagrał w całej karierze jeden turniej w 86. Nic więcej nie osiągnął. Jedynie tytuł w napoli. Nie da się porównać maradony z Messi bo nie grali w jednej epoce. To że gość robił triki na treningu to naprawdę powalający argument. W czasach maradony grało się futbol na hura. Zero taktyki i pomyślenia w kryciu. Więc co my porównujemy. Dziś jak Messi miał piłkę od razu było 3-4 Islandczyków. Każdy ma prawo do swojego zdania. Ale mówię raz jeszcze nie da się ich porównać. Diego grający w dzisiejszych czasach mógłby byc gracze dobrym ale nie wybitnym. Nigdy się o tym nie przekonamy.
Haha dokładnie, już wyobrażałem sobie po jego decyzji co zrobią z nim w szatni jakby tego nie trafiłGol golem ale czemu nie podał, byłaby seta a ta pozycja nie była łatwa.
Coś często zawodnicy chcą koniecznie sami wykończyć akcje mimo iż mają lepiej ustawionych partnerów. Argentyna w 2 połowie to miała co najmniej dwie takie sytuacje, jakby się nie chamili to mogło się skończyć inaczej.Gol golem ale czemu nie podał, byłaby seta a ta pozycja nie była łatwa.
To teraz sobie zestaw.Sorry ale zakończmy ta dyskusje bo widzę,że masz mgliste pojecie o piłce. Maradona zdobył poza mistrzostwem świata 86 jeszcze wicemistrzostwo w 1990 roku oraz mistrzostwo świata juniorów 1979 oraz ze słabym Napoli 2 razy mistrzostwo Włoch i Puchar UEFA. A z graniem bez taktyki i myśleniu w kryciu to juz w ogole klops....W obecnych czasach kilka fauli na zawodniku i od razu zółta i czerwona, gwiazdy są chronione a kiedyś Claudio gentile faulował brutalnie Maradone 23 razy w meczu Argentyna-Włochy i nie zobaczył nawet kartki. Dziś takiego brutala od razu wywaliliby z boiska.
Cytat:
Nazwisko włoskiego defensora, który z reprezentacją zdobył mistrzostwo świata w roku 1982, do dziś wywołuje grymas bólu na twarzy Diego Maradony. W tzw. „drugiej fazie grupowej” Włosi walczyli o awans do półfinału z Brazylią i Argentyną. Szykując się do meczu z Albicelestes wszyscy wiedzieli, że Argentyna=Maradona. Potrzebny był ktoś, kto go pokryje. Padło na Gentile. To, co urodzony w Libii piłkarz Juventusu wyprawiał, aby wyłączyć z gry boskiego Diego, było niesłychane. Kopanie, ściąganie za koszulkę, czy deptanie skutecznie wybiło z głowy Maradony jakiekolwiek próby dryblingu. Co ciekawe, mimo aż 23 fauli popełnionych w trakcie spotkania na Diego, obrońca nie wyleciał z boiska, chociaż zasłużył na to jak mało kto. Po meczu (wygranym przez Włochów 2-1) na zarzuty Argentyńczyków, którzy nie mogli darować Claudio „zabicia piękna futbolu”, ten odpowiedział słynnymi słowami: „Futbol nie jest dla baletnic!”
czyli za chwilę 2-0JEZUUUUU