>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Hahaha to się usmiałem...moge Ci jednym tchem wymienić 10 lepszych w historii od Lessiego_On nawet nie jest w obecnej marnej piłce najlepszy...A do Maradony to go dzielą lata świetlne, tamten technicznie był bajeczny.Powiedziałbyś w Argentynie że Lessi lepszy od Maradony to by Cie kolego zlinczowali, rodacy chyba wiedza najlepiej ktory z nich był większym piłkarzem.
Dla argentynczykow bogiem jest Maradona bo dał im tytuł ms. Nie ma co porównywać Messiego i Diego bo to były inne epoki futbolu. Maradona błyszczał na mundialu. Nic nie zdziałał w rozgrywkach europejskich. Dawniej były 4-5 topowych reprezentacji a reszta daleko. Wystarczy porównać drużyny afrykańskie z lat 80-90 A obecnie . Dlatego porównywanie ich nie ma sensu. To tak jakby porównać Bonka i Lewandowskiego czy Eusebio i Ronaldo.

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
3/4 typy z działu tenisa dzisiaj ✅✅✅, ale nikt pewnie nie widzi ;)
Ziomek daj juz spokoj z tymi reputacjami. To forum nie jest od tego . Ja podalem bodajze 6/7 typow z nba w finałowym meczu i tez mnie nikt pochwalil a szczerze mam to gdzies bo podaje tu typy bu komuś pomoc zarobić

Otrzymane punkty reputacji: +27
C 334

copper

Użytkownik
Bo im dal mistrzostwo swiata w latach , gdzie obrońcy grali na poziomie E klasy . 99% populacji , ktora byla by w stanie spojrzec obiektywnie na ta sytuacje to stwierdzila by , ze Messi to najlepszy pilkarz w historii. Pozatym z kim ja dyskutuje , z gosciem , ktory pisze &quot; Lessi&quot; bo boli go , ze popłynął na Argentynie , ktora dzisiaj byla skazana na niekorzystny rezultat przy ich grze.
Ja nic z tego meczu chłopcze nie grałem dlatego pisze to obiektywnie. Granie piłki to wywalanie kasy w błoto co widac po dzisiejszym meczu.Nie będe pchał bukom kasy w tyłek, specjalnie robią wszelakie promocje bo wiedzą ze mistrzostwa to okres wielkich żniw dla nich.A Co do Messiego dla mnie nie ma co go nawet do Maradony porównywac bo to dwa światy. Taki jak Maradona rodzi się raz na cały wiek a takich jak Messich było i będzie wielu.To co robił Maradona na treningach z piłką to Messi może tylko pomarzyć i pisze to obiektywnie.Nie byłem fanem ani jednego ani drugiego ale Maradonie trzeba oddac to że był fenomenalny. To taki PRAWIE Jordan piłki nożnej.

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Ja nic z tego meczu chłopcze nie grałem dlatego pisze to obiektywnie. Granie piłki to wywalanie kasy w błoto co widac po dzisiejszym meczu.Nie będe pchał bukom kasy w tyłek, specjalnie robią wszelakie promocje bo wiedzą ze mistrzostwa to okres wielkich żniw dla nich.A Co do Messiego dla mnie nie ma co go nawet do Maradony porównywac bo to dwa światy. Taki jak Maradona rodzi się raz na cały wiek a takich jak Messich było i będzie wielu.To co robił Maradona na treningach z piłką to Messi może tylko pomarzyć i pisze to obiektywnie.Nie byłem fanem ani jednego ani drugiego ale Maradonie trzeba oddac to że był fenomenalny. To taki PRAWIE Jordan piłki nożnej.
Hahahahaha
Dobra gościu wyjdz juz z tego forum bo jestes tak śmieszny , ze az żałosny . Messi strzelil 73 gole w jednym sezonie klubowym a Ty mi tu piszesz.o jakims 86 i Maradonie . Piszesz do mnie chlopcze a sam pewnie w gimnazjum sie kisisz bo widac to po tym jak nie potrafisz usznaowac Leo.

C 334

copper

Użytkownik
Dla argentynczykow bogiem jest Maradona bo dał im tytuł ms. Nie ma co porównywać Messiego i Diego bo to były inne epoki futbolu. Maradona błyszczał na mundialu. Nic nie zdziałał w rozgrywkach europejskich. Dawniej były 4-5 topowych reprezentacji a reszta daleko. Wystarczy porównać drużyny afrykańskie z lat 80-90 A obecnie . Dlatego porównywanie ich nie ma sensu. To tak jakby porównać Bonka i Lewandowskiego czy Eusebio i Ronaldo.
Adik z całym szacunkiem ale jeśli się urodziłeś w 1992 roku to co Ty mozesz na ten temat wiedzieć...you tube to nie wszystko..Pomijając wszystko, obroncy lepsi obecnie itd ble ble ble, to co Maradona sam robił z piłka na treningach to był kosmos, technike miał bajeczną.Messi nie jest aż tak zaawansowany technicznie.Takie moje obiektywne zdanie i tyle w temacie..

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Adik z całym szacunkiem ale jeśli się urodziłeś w 1992 roku to co Ty mozesz na ten temat wiedzieć...you tube to nie wszystko..Pomijając wszystko, obroncy lepsi obecnie itd ble ble ble, to co Maradona sam robił z piłka na treningach to był kosmos, technike miał bajeczną.Messi nie jest aż tak zaawansowany technicznie.Takie moje obiektywne zdanie i tyle w temacie..
Na treningach ? No wlasnie . Czyli uliczni Freestylowcy tez byli by najlepszymi piłkarzami na swiecie tak ? Bo tez robia piękne rzeczy z pilka ;)

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
To widocznie nie masz pojęcia o graniu bo jak chcesz zarabiać kasę na bukmacherce to musisz szukać niespodzianek a nie grać na faworytów,

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Gosciu . Powiem Ci tak grasz w pilke albo grales? Pisanie ze Messi ma gorsza technike od ktoregokolwiek pilkarza w historii od razu Cie dyskredytuje ???? Messi udoskonalil technike do.perfekcji

C 334

copper

Użytkownik
Hahahahaha
Dobra gościu wyjdz juz z tego forum bo jestes tak śmieszny , ze az żałosny . Messi strzelil 73 gole w jednym sezonie klubowym a Ty mi tu piszesz.o jakims 86 i Maradonie . Piszesz do mnie chlopcze a sam pewnie w gimnazjum sie kisisz bo widac to po tym jak nie potrafisz usznaowac Leo.
Spuszczaj się nad tym swoim Leo bo nic lepszego nie widziałeś...Strzelił 73 gole bo grał w dobrym zespole ktory grał pod niego.Kogo to interesuje ile kto goli strzelił, dla mnie to nie jest wyznacznik w porównywaniu umiejętności piłkarskich. Był kiedys lis pola karnego Gerd Muller ktory miał instynkt strzelecki jakiego nie mial nikt w historii piłki i co był przez to najlepszym piłkarzem? Nie bo nie tylko bramki o tym decydują.

C 334

copper

Użytkownik
Gosciu . Powiem Ci tak grasz w pilke albo grales? Pisanie ze Messi ma gorsza technike od ktoregokolwiek pilkarza w historii od razu Cie dyskredytuje ???? Messi udoskonalil technike do.perfekcji
Grałem wiele lat w Legii Warszawa i tyle w temacie. Dla mnie Maradona był dużo lepszy od Messiego i zdania nie zmienie.Wy jesteście inne pokolenie i macie swoich idoli ale nie wszystko co obecne jest lepsze od tego co było.Tak samo brazylijski Ronaldo przed kontuzjami będzie dla mnie wiekszym piłkarzem niż obecny Ronaldo chociaz wczoraj trzeba mu przyznac ze zagrał fenomenalny mecz.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
W zeszłym tygodniu na kanale history były materiały o mundialach 24/H przez 10 dni. Był też specjalny program w którym porównywali zawodnikow. I wcale maradony tak wysoko nie stawiali. I mówili to obiektywnie gracze z innych krajów którzy grali na mundialach. Maradona zagrał w całej karierze jeden turniej w 86. Nic więcej nie osiągnął. Jedynie tytuł w napoli. Nie da się porównać maradony z Messi bo nie grali w jednej epoce. To że gość robił triki na treningu to naprawdę powalający argument. W czasach maradony grało się futbol na hura. Zero taktyki i pomyślenia w kryciu. Więc co my porównujemy. Dziś jak Messi miał piłkę od razu było 3-4 Islandczyków. Każdy ma prawo do swojego zdania. Ale mówię raz jeszcze nie da się ich porównać. Diego grający w dzisiejszych czasach mógłby byc gracze dobrym ale nie wybitnym. Nigdy się o tym nie przekonamy.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Grałem wiele lat w Legii Warszawa i tyle w temacie. Dla mnie Maradona był dużo lepszy od Messiego i zdania nie zmienie.Wy jesteście inne pokolenie i macie swoich idoli ale nie wszystko co obecne jest lepsze od tego co było.Tak samo brazylijski Ronaldo przed kontuzjami będzie dla mnie wiekszym piłkarzem niż obecny Ronaldo chociaz wczoraj trzeba mu przyznac ze zagrał fenomenalny mecz.
I o to chodzi każdy ma swój rozum i swoje zdanie.
Co do Ronaldo to się zgadzam. Bo Cristiano może ma liczby ale brazylijski to był magik.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom