Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
To jest prosta sprawa. Te drużyny są słabe. Widać jak u nich wygląda wykończenie. Ten typ co pogralem przed mundialem na over remisow do przerwy to czuje, ze wejdzie juz w fazie grupowej ????
gdyby Maroko potrafiło wymienić 3 celne podania na połowie Iranu wynik mógł by być inny. Tak oglądaliśmy same straty i przejęcia. Hiszpania będzie jeździć miedzy nimi jak na łyżwach, to bedzie wyglądać jak omijanie stojących tyczek. Iran i Maroko kompletne dno.
ale jaja miałem pograne u70,5 ekwadoru u18 pre, i w 4 kwarcie mogli rzucić max 13 pkt, po 1 minucie rzucili 5 więc wyłączyłem transmisje teraz patrze równe 70 przez ostatnie prawie 2 minuty nie rzucili pkt.
A od rana jak zobaczyłem kursy to miałem grać handi na dominikane które weszło na lajcie ale w ostatniej chwili zmieniłem typ
ale jaja miałem pograne u70,5 ekwadoru u18 pre, i w 4 kwarcie mogli rzucić max 13 pkt, po 1 minucie rzucili 5 więc wyłączyłem transmisje teraz patrze równe 70 przez ostatnie prawie 2 minuty nie rzucili pkt.
A od rana jak zobaczyłem kursy to miałem grać handi na dominikane które weszło na lajcie ale w ostatniej chwili zmieniłem typ
w lvbet
na chile handi -32,5 po 1,8
ja myslę nad o52,5 panamy, liczę że sobie narzucają w tym meczu, bo mecz bez ciśnienia
na usa dają -36,5 z argentyną, nie powiedziałbym że tak łatwo im pójdzie
A mnie wcale nie zdziwi to że Hiszpania straci choćby 2pkt w meczach z Maroko i Iranem (łącznie)...
Aktualnie nie imponują skutecznością w ofensywie, a stracić bramki mogą z każdą drużyną...
jakim składem grają niemcy? Takim jak w Polsce i Kanadzie czy jakieś rezerwy że taki wynik z Japonią? niemcy z 15:10 na 16:16 czyli jakiś drugi garnitur
Bouhaddouz myślę że ma szansę na "samobója" turnieju...
Co za dzień... MŚ się zachciało...
Dziś 0/6.................
Próbujemy ostatnim....
" Truskawka na torcie".... arty: 7. Spotkanie: Portugalia - Hiszpania Typ: Btts i over 2.5 gola Kurs: 2.75 Bukmacher: Bet365
Stawka podwójna ( 200£)
Tutaj myślę że warto mocniej.... W tym meczu "muszą" paść bramki... Jak nie to nie gram tego więcej...
Edit.
BOOMM!!!
Co tu się wyprawia!!!
W temacie wszedł kurs 7.80...
:fireworks::fireworks::fireworks:
:gift:
Lepszego towaru Wam nie podam...
Jeszcze chwila i znikam z forum ( bez pytań proszę)
Korzystajcie póki możecie... Jestem max do końca miesiaca.
Pozdrawiam