7.Bouhaddouz myślę że ma szansę na "samobója" turnieju...
Co za dzień... MŚ się zachciało...
Dziś 0/6.................
Próbujemy ostatnim....
" Truskawka na torcie"....
arty:
7.
Spotkanie: Portugalia - Hiszpania
Typ: Btts i over 2.5 gola
Kurs: 2.75
Bukmacher: Bet365
Stawka podwójna ( 200£)
Tutaj myślę że warto mocniej.... W tym meczu "muszą" paść bramki... Jak nie to nie gram tego więcej...
8.
Typ: Karny w meczu
Kurs: 4.00
9.
Typ: Portugalia over 1.5 gola
Kurs: 4.00
Oby.
Dobrego meczu!
Powodzenia
arty:
nie było prawa zdążyć ????FC Lahti gol 1,82
Dla mnie największą wadą jest to, że tylko sędzia decyduje o tym czy skorzystać z VAR-u czy nie, a powinna być możliwość, tak jak w innych sportach, żeby dany zespół mógł zażądać analizy VAR.nawet vary i inne systemu nie pomoga jak bedę dawać sędziowac nieodpowiednim ludziom...
Nie jestem pewny ale chyba RonaldoPanowie wie ktoś może kto został złapany na spalonym z Portugalczyków?
Wg flashscore :Panowie wie ktoś może kto został złapany na spalonym z Portugalczyków?
7' Sędzia liniowy unosi chorągiewkę i główny odgwizduje przerwanie ataku. Goncalo Guedes (Portugalia) jest tym, który znalazł się na pozycji spalonej.
też jestem tego zdania, po dwie mozliwości np na połowęDla mnie największą wadą jest to, że tylko sędzia decyduje o tym czy skorzystać z VAR-u czy nie, a powinna być możliwość, tak jak w innych sportach, żeby dany zespół mógł zażądać analizy VAR.
Livescore mówi że Guedes.Panowie wie ktoś może kto został złapany na spalonym z Portugalczyków?
To jest mega zakład na mecze gdzie nie potrafią grać albo jest duży faworyt. Tu jest samo klepanie podańoj auty do przerwy będzie minus
na dwóch wcześniejszych meczach weszło a ostatni podałem i lipa
klatwa forum ????