jaki typ dokladnie? i jaki kursik?To jest prosta sprawa. Te drużyny są słabe. Widać jak u nich wygląda wykończenie. Ten typ co pogralem przed mundialem na over remisow do przerwy to czuje, ze wejdzie juz w fazie grupowej ????
jaki typ dokladnie? i jaki kursik?To jest prosta sprawa. Te drużyny są słabe. Widać jak u nich wygląda wykończenie. Ten typ co pogralem przed mundialem na over remisow do przerwy to czuje, ze wejdzie juz w fazie grupowej ????
Ha ha żebyś się znowu nie zdziwił...gdyby Maroko potrafiło wymienić 3 celne podania na połowie Iranu wynik mógł by być inny. Tak oglądaliśmy same straty i przejęcia. Hiszpania będzie jeździć miedzy nimi jak na łyżwach, to bedzie wyglądać jak omijanie stojących tyczek. Iran i Maroko kompletne dno.
Riga fc strzeli @1.90
gdzie były zakłady pre? jak wynosi linia na chile?ale jaja miałem pograne u70,5 ekwadoru u18 pre, i w 4 kwarcie mogli rzucić max 13 pkt, po 1 minucie rzucili 5 więc wyłączyłem transmisje teraz patrze równe 70 przez ostatnie prawie 2 minuty nie rzucili pkt.
A od rana jak zobaczyłem kursy to miałem grać handi na dominikane które weszło na lajcie ale w ostatniej chwili zmieniłem typ
wcale mnie nie zdziwi pewne dwa trzy zeroHa ha żebyś się znowu nie zdziwił...
Już zaraz wygrają 4 ? 5 ? może 6 do zera ? Myślisz że np: -3.5 na Hiszpanię to pewniak będzie ?