Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ja się decyduję na takie trzy spotkania:
???? Djokovic - Verdasco Verdasco +2,5 seta
???? Goffin - Cecchinato Goffin win
:siata: Bułgaria - Rosja Rosja win
ako @2.55 fortuna
Pogodziłem analizy w działach siatkowych i tenisowych z własnymi obserwacjami. Raczej siata zerżnięta, ale co do typów z tenisa myślę, że są do ogarnięcia. Pozytywnie w tym turnieju prowadzi moje konto Goffinek, który wygrywa co trzeba Jako, że są to aż trzy spotkania w ako to stawka niewygórowana. Myślę, że będzie dobrze.
Putinsewa i Sloane po 2:0 wygrają. Tu juz chyba buki posmarowaly bo Strycova i Konatveit to jakies inne osoby/ zawodniczki niz te ktore graly w poprzednich rundach. Graja jak na.jakis drugach otepiajacych
No ja mam niedaleko w sumie a nie mogę się zebrać. Ostatni raz byłem, kiedy ZKS zdobywał mistrza.
Dzisiaj Morawski ciągnie ale wątpię, żeby był bat na Vive.
2x
Dobrze że za małe stawki obstawialem tego tenisa, bo potwierdzilo się znowu, że lepiej gram niż obstawiam i daje se już spokój :tohand:
Z czystej sympatii mam nadzieję, że Verdasco dzisiaj bierze mecz!
Panowie a czy to prawda, że Sharapova odbiła kiedyś Serenie faceta? W robocie takie pogłoski chodzą :cwl:
NaVi 1 mapa handi -2,5
1,8 Fortuna
S1mple zagra dobrze to NaVi dzisiaj bierze to spotkanie
E: Kurs na win 1,65 trochę mało, w singlu nie mam co grać jak już to może w trakcie pobiorę większy