racja, a tak zero walki, zero jeżdzenia na dupie...tylko wakacje, kasa, hotel i lansowanie z tymi zjebanymi zonami i dziewczynami....daremne łajzy... W ramach wieczornego treningu, Adam powinien dzisiaj nakazać obejrzenie tego meczu. Pokazać jak powinno z ich strony wyglądać zaangażowanie, pressing, a także walka o każdy metr boiska gdy wynik staje się nagle niekorzystny. Podwajanie krycia kiedy trzeba, ostra walka w środku po to by ruszyć do rywala i odebrać piłkę jeszcze na jego połowie itp.. itd.. ( muchy w smole :angryyy: )
Gdyby nasze Orły choć w połowie zagrały
z takim charakterem jak Marokańczycy to naprawdę pretensję do nich zmalały by niemalże do zera. Prawda panowie ?
peffki, tylko handel może zagrozić tym peffkom ????Laduje ktos grubo w urugwaj I hiszpanie ? Mysle aby puscic za 20 tysiecy
na jednym kuponie zamyka mi Kolumbia z awansem heheaha, jestem za Kolumbią, wyrabane mam na tych gamoni
Chardy 2:0
kurs 3
Benatia mógł tu z hattrickiem wyjsc ...#2
Maroko over 0.5 FT
@2.3
To po Twojej logice juz bardziej warto over 1.5 ht po 2.30 <- Ja w to wchodzę : )Urugwaj - Arabia
BTS i over 2.5 @3.4
Typ równie zwariowany co te mistrzostwa. Niemcy miały strzelić bramkę, a nawet wygrać, Brazylia miała pyknąć Szwajcarię ponieważ Neymar z Knorrem na głowie jest the best, Anglia miała pokonać spokojnie Tunezję a dostała bramkę i ledwo wygrała, Argentyna miała pyknąć Islandię a dostała bramkę, Kolumbia miała pyknąć Japonię a dostała 2 bramki, Polska miała powalczyć z Senegalem a dostali więc może Arabia strzeli. A mecz pewnie będzie radosny, bo Arabom nie zależy na małym wyniku, dla nich to all-in.
No to niech siądą obydwaTo po Twojej logice juz bardziej warto over 1.5 ht po 2.30 <- Ja w to wchodzę : )
Urugwaj
Gdzieś bomba bedzie.Bramke Arabusy wcisna na bank.Urugwaj się nie będzie spinał na Arabów,a na ostatni mecz z Putinem ???? :bomb:Urugwaj
Poprawka:movember: ???? DziekiChodziło mi, że Urugwaj nie Meksyk A owszem może być bomba, niech się po prostu dzieje, oby nie było nudy.