czaro82
Użytkownik
..... posiadanie piłki Portugalia + 53.5 % @ 1.90
..... posiadanie piłki Portugalia + 53.5 % @ 1.90
Moim zdaniem fakt jest taki, że lepiej przegrać w ten sposób niż w Nasz sposób.No ja od razu Cie wyczulem. Zapomnij o meczu Polaków. Fakt, Maroko gra odważnie, ale co z tego? Przegrają, bo zwyczajnie brak jakości ; )
Przegrana to przegrana... Nikt nie bedzie pamiętał, że grali pięknie, skoro przegrali jak zawsze ; )Moim zdaniem fakt jest taki, że lepiej przegrać w ten sposób niż w Nasz sposób.
Khachanov WIN @2.22 188BET
Statystycznie tak, statystyki nie dają emocji, po prostu na tą chwilę mam przyjemność z oglądania tego meczu.Przegrana to przegrana... Nikt nie bedzie pamiętał, że grali pięknie, skoro przegrali jak zawsze ; )
Ja wiem, rozumiem Cię.Statystycznie tak, statystyki nie dają emocji, po prostu na tą chwilę mam przyjemność z oglądania tego meczu.
Portugalia maroko over 2,5
1.70
sędzia fujara... a Marokanczycy do okulisty po meczu!Portugalia over 0.5 kartki @1.88 bez jaj
Portugalia maroko over 2,5
1.70
Portugalia maroko over 11 cornerow 1.90
Żal dupę ściska.Szkoda takich drużynMaroko-Portugalia btts
@2.10
Deja vu, Portugalia Euro 2016 ; )Nic nie grali i wygrali.
Bez problemu.Portugalia tylko 45% posiadania.Maroko piękna walka.Ja ze swojej strony poleciłbym w tym meczu under 54,5 posiadania piłki przez Portugalię bo Maroko ma pod tym względem bardzo dobre statystyki, pewnie będą gonić wynik a do tego Portugalia wbrew pozorom nie utrzymuje się długo przy piłce.
Brakło im czasu nawet na jedno trafienie które z przebiegu meczu należało im się jak psu michaDołożę over 1.5 gola Maroko @4.95
Kwestia czasu kiedy wcisna