mlk
Użytkownik
Ja bym tego za 50 zł nie puścił nawet.Laduje ktos grubo w urugwaj I hiszpanie ? Mysle aby puscic za 20 tysiecy
Ja bym tego za 50 zł nie puścił nawet.Laduje ktos grubo w urugwaj I hiszpanie ? Mysle aby puscic za 20 tysiecy
Logiczne. Przy tak niskich kursach taka stawka to smiechJa bym tego za 50 zł nie puścił nawet.
Raczej podważam pewność takiego typu, nawet szkoda 50 zł dla "darmowej" kasy bo te mistrzostwa pokazały różne scenariusze. Szczerze, pewnie wejdzie, ale czy nie szkoda 20 tyś jeżeli się nie uda?Logiczne. Przy tak niskich kursach taka stawka to smiech
Lubie emocje a te mecze czuje od Rana. Najwyzej dwa miesiace bede za darmo robil ale raz sie zyje ????Raczej podważam pewność takiego typu, nawet szkoda 50 zł dla "darmowej" kasy bo te mistrzostwa pokazały różne scenariusze. Szczerze, pewnie wejdzie, ale czy nie szkoda 20 tyś jeżeli się nie uda?
yeeeaaaah Fooormaaa trwaaa \w/\w/\w/\w/:gool::gool::gool::gool::beer::beer::beer::cash::cash::cash:
Zmieniasz DNSy na googlowskie i nie potrzeba zadnego VPNu. Tawet i bez zmiany dnsu Ci powinno chodzic.ej jak gracie na Óni to przez jakie VPN czy normalnie bez przypału na tej polskiej domenie ?
To pacnij sobie Cavani + Costa strzelą za 5k a potem all-in na Polskę z Kolumbią, to dopiero będą emocjeLubie emocje a te mecze czuje od Rana. Najwyzej dwa miesiace bede za darmo robil ale raz sie zyje ????
Tez nad tym mysle ale troche lzej tak za 15kLaduje ktos grubo w urugwaj I hiszpanie ? Mysle aby puscic za 20 tysiecy
Żaden cud... Wiedzieli na co mogą sobie pozwolić. Doświadczenie i wyrachowanie, tak to się nazywa.Kris podziekuj ladnie Panu Bogu bo wygrana Portugalii to cud. Ja dalem wygrana I plus 1.5 gola ale nie nalezalo Im sie zwyciestwo
Wybacz chyba ogladalismy inny mecz Taka gra przy 2-0 to wyrachowanie a oni przy 1-0 zostali stlamszeni I do ostatniej sekundy pelne gacie mieli a Maroko mialo wiecej z gry w drugiej wiec skoncz ????Żaden cud... Wiedzieli na co mogą sobie pozwolić. Doświadczenie i wyrachowanie, tak to się nazywa.
Ja tego stłamszenia nie widziałem. Pełnych gaci też nie widziałem. Widząc takie pudła Maroko w świetncyh sytuacjach, trudno było sobie wyobrazić jakieś większe zagrożenie. Inaczej to widzimy i tyle. Wg mnie, to co robiło Maroko, to było po prostu to, na co pozwoliła im Portugalia ; )Wybacz chyba ogladalismy inny mecz Taka gra przy 2-0 to wyrachowanie a oni przy 1-0 zostali stlamszeni I do ostatniej sekundy pelne gacie mieli a Maroko mialo wiecej z gry w drugiej wiec skoncz ????
czutka to czutka ???? , na ostatnie 9 typów , 8 trafionych :cash:, tylko słabiaki Polsza mi wtopiła, ale BTS siadł wtedyKris podziekuj ladnie Panu Bogu bo wygrana Portugalii to cud. Ja dalem wygrana I plus 1.5 gola ale nie nalezalo Im sie zwyciestwo