>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Teraz bym polecał handi -4.5 na strzały Urusów @ 4.50
Arabia ambitna ale mam nadzieję, że trener ogarnie to urugwajskie towarzystwo i jednak zagrają na gole a nie na utrzymanie wyniku.

Otrzymane punkty reputacji: +5
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
typer.official Oby Cavani nie grał znowu na skrzydle bo nie mogę na to patrzeć ;) Ciekawe czy Szablozębny się poprawi dzisiaj ponieważ przeszedł obok pierwszego meczu. Ten typ z karnym spoko!
Niestety z Cavanim będzie ciężko...
W sumie mecz &quot;ciężko&quot; się ogląda...
Suarez tym razem skuteczniejszy... ale &quot;nerwowy&quot; jak zawsze...
Zobaczymy jak druga połowa...

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
na jednym kuponie zamyka mi Kolumbia z awansem hehe
Polska gra to oglądać i kibicować bo obstawianie na zwycięstwo może dużo nerwów wyrządzić i nie dość że mecz przegrany to kasa wtopiona...
Najpewniejszy bet to był &quot;Polska większe posiadanie piłki&quot; który ładnie wszedł :cool:
nie zrozumiałeś, ogladam 20 minut meczu z Kolumbią, jak nie zobacze walki z naszej strony i zaangażowania (umiejętności swoją drogą) to jestem za Kolumbią i będę zyczył naszym sromotnego wpierdzielu...Nie mówie w ogole o obstawianiu, tylko emocjach, kibicowaniu etc.

czaro82 507,8K

czaro82

Użytkownik
nie zrozumiałeś, ogladam 20 minut meczu z Kolumbią, jak nie zobacze walki z naszej strony i zaangażowania (umiejętności swoją drogą) to jestem za Kolumbią i będę zyczył naszym sromotnego wpierdzielu...Nie mówie w ogole o obstawianiu, tylko emocjach, kibicowaniu etc.
Wczoraj już nie byłem w stanie o tym napisać, niewiem czy ktoś z Was zwrócił uwagę na atmosferę na ławce po zejściu Milika. Obok siedział Błaszczu niezamienili ze sobą słowa, nieprzybili piątki, Kuba siedział patrząc w punkt i udawał jakby Arka obok nie było i vice - versa. Co prawda oglądaliśmy to lekko zrobieni w gronie samych hokeistów (byłych i obecnych). Jednakże od razu pierwsze co się nasunęło że w naszej szatni są jakieś spiny . ?
nie widać między nimi klimatu który jest ważny w takich momentach w drużynie. Chwilę o tym pogadaliśmy wpadła moja druga połówka i poinformowała o aferze z dziewczynami, żonami czy VAG zwał jak zwał
Chodzi o Lewą i Milikową, które podobno na przekór przyjętej dewizie &quot; MŚ bez kobiet rodzin itp... pełne skupienie &quot; wybrały się do Rosji i zamieszkały w hotelu w Moskwie... Także teorie na ich słaby występ nie tylko w tym meczu, ale i całym turnieju już mam. Widać też było po meczu kto witał RL9 :sun:.
... Kolumbia @ 2.20
... Kolumbia -1 @ 4.25

Ps; Gram to póki ciepłe, nie wierzę w ten skład, Robert nie Kryśka, sam tego nie wygra.

zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Dawno już to mówiłem, mentalności nie da się zmienić to jest zapisane w DNA. Teraz Polska ch..., najgorsza, patałachy, ale jeśli wyjdą z grupy to będą wspaniali. Zacytuję polskiego tenisistę &quot;Bohatera trzeba stworzyć przez całą karierę, a śmiecia i zero można stworzyć w jeden mecz&quot;
Żeście przegrali haha i potem mówi idźmy razem co za wieśniak ten &quot;dziennikarz&quot;. Bo jak przegrywacie to WY, a wygrywamy MY to jest cała esencja polaczkow cebulaczkow (celowo z małej)

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Nie chce byc wredny, ale z calego serducha życzę Urugwajczykom by zajęli drugie miejsce i trafili na Hiszpanów. Albo niech im Saudyjczycy strzela gola to bedzie jeszcze piękniej ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom