Oczy bolą od takich meczy.Mam dość piłki na dziś po takim spektaklu.Za bilety powinni zwracać ???? Popelina.I taki Urugwaj uwala wszelakie overy,hc i tp ????
Taki styl jaki prezentuje Urugwaj to powinien być karany odebraniem punku -1.
Przecież ludzie oglądają Mundial bo to ma być fun dla ludzi, gole, piękna gra.
Co to w ogóle jest ? Jakas chora taktyka na 1:0 rodem z A.Madryt
Niewielu hehe
Inna sprawa, że mi określenie "maj" tak weszło do głowy, że czasami nawet używam go nie tylko odnośnie do zakładów bukmacherskich
Taa, oby nie wyglądał ten mecz jak kolegów z ameryki płd. Szczerze powiem, że Rosja pokazuje niezły kawałek futbolu jako jedyna na tych mistrzostwach, a skreślana przez wszystkich jako pierwsza
Taa, oby nie wyglądał ten mecz jak kolegów z ameryki płd. Szczerze powiem, że Rosja pokazuje niezły kawałek futbolu jako jedyna na tych mistrzostwach, a skreślana przez wszystkich jako pierwsza
Dokladnie ruskie niesamowicie graja jak na dopingu. Po tym Co portugalia pokazala to wbija pare bramek zeby grupe wygrac. Hiszpania dobry styl miala w pierwszym meczu tymbardziej ze stracili gola w koncowce I beda chcieli sie wyzyc na biednych Iranczykach. Dla mnie pewniaczek kilka goli roznicy Hiszpania to nie urusy
Dressler/Seidl 2 set @ 1.92
Nie wiem czemu Szwajcarzy są faworyzowani. Przed meczem wyżej ceniłem Austriaków, a w pierwszym secie tylko to potwierdzili.
9. Spotkanie: Iran - Hiszpania Typ: Btts i over 2.5 gola Kurs: 3.25 Bukmacher: Bet365
Polecam.
10. Spotkanie: Iran - Hiszpania Typ: Hiszpania over 2.5 gola Kurs: 2.20 Bukmacher: Bet365
Nie wierzę że Hiszpanie też nie będą strzelać...
Obym się nie mylił... 11. Spotkanie: Iran - Hiszpania Typ: Bramka samobójcza w meczu Kurs: 11.00 Bukmacher: Bet365
12. Spotkanie: Iran - Hiszpania Typ: Karny w meczu Kurs: 2.87 Bukmacher: Bet365
Oby tym razem...
Jak nie Hiszpanie to nie wiem kto...
Dobrego meczu!
Edit.
Nie będę komentował tego...
Szkoda nerwów...
I nowy dzień przed nami.
Oby lepszy.
Sergio Busquets otrzyma kartkę @4 sts.
widzę, że jest zagrożony. lepiej żeby nie zagrał w ostatnim meczu grupowym o pietruszkę niż miałoby go zabraknąć w 1/8.