>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
typer.official 1,6K

typer.official

Użytkownik
8.
Spotkanie: Huachipato - Rangers
Typ: over 2.5 gola ( 1:0 51min)
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365

Puchar Chile. Mecz rewanżowy. Pierwszy 2:1 dla Huachipato... W sumie mamy 3:1 na chwilę obecną... Myślę że warto...
Musi coś wejść...
Powodzenia

Edit.
⛔
.............................................

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Brazylia - Szwajcaria @ Remis 4.4
Na 9 meczy mam 6 trafionych, liczyłem na remis w meczu szwabów. Ktoś gra 13 z 20 na sts? Jestem ciekawy ile dostane z podziału bańki, jestem pewien, że 13 trafie.
15 zł
Meksyk może się odgryzc, Szwajcaria może chwilę powalczyć ale Brazylia to wygra na pewno. Z Niemcami może być większy problem jak ktoś ich gra.
Niemcy zawsze słabo początek grają i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Z tymże jeszcze gorszy poziom defensywy mają.
Śmiech mnie ogarnia jak niektórzy srali że jest po Meksyku przez jakąś śmieszną aferę haha

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Pewnie znajdą się takie spece co pograli różne kombinacje byle tylko te 13 trafić Myślą że się obłowią a z takich zabaw zawsze ochłapy się dostaje
2 lata temu chłop wygrał Porsche w tym konkursie od nich. W tym poszli po rozum do głowy i sytuacja win-win XD
Neymar strzeli i Brazylia wygra @2.35

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Jak ja widzę ten skład marzenie Brazylii i na przeciwko tego biednego nie potrafiącego grać w piłkę Seferovicia na szpicy to automatycznie mi się ich żal robi.
Rożne powinny pójść łatwo, 4 niech sama Brazylia wyciśnie i jeden zostawiam na wyłączność dla Shaqirego
1 połowa over 4,5 rożnego 1,75

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom