>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Wlasnie sie zastanawiam czy Dac brazylie I plus 1.5 gola po 1.80 grubiej

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Może i kupony w wielu przypadkach poleciały do śmietnika, ale nastroje w Polsce znakomite ???? Viva Mexico! Utarcie nosa gebelsom bezcenne ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
I teraz znienawidzone szkopy, uwalą wiekszosci kuponikow na naszym forum. Ahh nienawisc coraz wieksza :p
ale jak Niemcy, przeciez oni na lajcie ograją słaby Meksyk ????
grajcie dalej te swoje pewki po 1,4-1,5 i kierujcie się nazwą drużyn to po pierwszej kolejce bedziecie na sporym minusie. Większośc dalej nie rozumie co to jest Mundial i że nikt sie nie będzie kładł przed wielkimi niemcami argentyną czy innymi francjami bo tak trzeba.
a teksty typu że Meksyk i Szwajcaria mundial zaczynaja dopiero od drugiej kolejki to pokazuje tylko o braku jakiej kolewiek wiedzy. Gdyby tak było to wystawiliby rezerwy, ale liczy sie każdy punkt.
I brawo Ochoa nie miał za dużo pracy ale swoje zrobił.
I ztrzymał Niemców jak 4 lata temu brazylię

Otrzymane punkty reputacji: +2
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Meksyk ponad 2.5 rożnego @1.92
Brakuje dwóch, myślę że jakiś rykoszet, próba przytrzymania piłki w narożniku wraz z upływającym czasem i te 2 w ciągu 45min mogą wpaść. A jakby Niemcy wyrównali to już w ogóle.
Niemcy ponad 6.5 rożnego @2.16
Trochę ryzykowne, widać że nie chcą grać skrzydłami, ale ja spróbuję, w końcu atakować powinni dużo. Dużo bardziej i lepiej niż wcześniej
⛔
✅

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
no no dziwkarze zaszaleli. Szacun
widzę, że jest to co 4 lata temu, faworyty moczą na starcie
trzeba wrócić do stawkowania rozsądnego bo to 10j to mnie poniosło ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom