Nie zasłużyli bo overka lub handicapu nie pokryli ? Nie oglądałem meczu ale widziałem skrót. Urugwaj 4 dobre akcje bramkowe Egipt jeden groźny strzał z za pola karnego.Gdzie macie ten miażdżacy Urugwaj? grają taka żenada, że tego oglądać się nie da. Szkoda, że fartownie to wygrali, bo nie zasłużyli.
Dokładnie.Over 5 żółtych @ 8.80
Dwa ciapate narody i jeszcze im kolejny ciapaty sędziuje. Przecież to musi być kocioł. Iran nawet w sparingach dużo faulował, a co dopiero teraz o stawkę. Niech jeszcze wynik się otworzy to już całkiem.
O, i już szybciutko mamy pierwszą, bo się Iranczykowi zagotowało pod maską.
Nie grałem żadnego overka ani handi. Powiem Tobie, że stawialem przed meczem remis. Jedyne co zagrałem to over RR Urugwaju gdzie jednego zabrakło. Ale widzę lubisz się na siłę przypierdalac. Oglądałem cały mecz. Urugwaj grał dno. Egipt dość umiejętnie się bronił i całkiem ciekawie odgryzal. Brakowało tylko dobrej organizacji w ataku. Urugwaj zero pomysłu na grę.Nie zasłużyli bo overka lub handicapu nie pokryli ? Nie oglądałem meczu ale widziałem skrót. Urugwaj 4 dobre akcje bramkowe Egipt jeden groźny strzał z za pola karnego.