Nie zagrał nawet minuty więc czego się spodziewałeś ?Dostałem zwrot za Salaha na Betssonie a wy? Zmieniam Buka
... na luuuzie tylko 5... Egipt - Urugwaj poniżej 8.5 korka @ 1.78
A co chciałeś za frajer siedmiokrotnie zarobić? ????Dostałem zwrot za Salaha na Betssonie a wy? Zmieniam Buka
Ja na mecz MŚ o 14 skłaniam się ku:
Egipt - Urugwaj
Cavani strzeli @2.2 fortuna
Wydaje mi się, że to właśnie Cavani dzisiaj w największym stopniu zadecyduje o wyniku. Jasne, jest Suarez, który jest równie dobry a pewnie lepszy z aspektem kiwania itp. ale wydaje mi się, że to ten lis coś zapakuje. Wydaje mi się też, ale nie jestem tego pewien, że będzie pierwszym do wykonywania karnego, jeżeli nastąpi. Wydaje się dojrzalszy od Suareza w aspekcie mentalnym.
Do tego jeszcze:
Egipt - Urugwaj
Urugwaj over 2.5 spalonego @2.45 fortuna
Tutaj liczę również w dużej mierze na Cavaniego. Zapadł mi w pamięć Edinson, który w PSG lubił sobie kilka razy w jednym meczu spalić. A przecież ten piłkarz to nie jedyny zawodnik Urugwaju, więc jak na moje oko ten kurs wygląda dosyć zacnie. Ja bym go wycenił w okolicach 1.9? Nie mniej, ja pykam.
Szczerze mówiąc nigdy nie obstawiałem takich cudaków ale pewnie chodzi o to że zagra od 1min i zejdzie a jeśli mogę zapytać jaki był na to kurs?Zakład Zagra cały mecz Salah - Nie, więc jakim cudem mecz skoro nie zagrał ani minuty.
Pierwszy typ , drugi ale ogólnie Urugwaj słabiutko . Egipt zasługiwał na remis z tego meczu conajmniej.MŚ Urugwaj vs Egipt over 2,5 w meczu @2,27 i win Urugwaj @1,49 w 1xbet.
Na MŚ gram:
Urugwaj over 5,5 roznych + Maroko lub remis i poniżej 3,5 bramki = AKO 2.49 3j Lvbet
Pavlasek ????
Urugwaj miał 5 akcji na skończenie z bramką, Egipt właściwie żadnej pewnej sytuacji. Typowe 1-0 Urugwaju - na zero z tyłu a z przodu coś wpadniePierwszy typ , drugi ale ogólnie Urugwaj słabiutko . Egipt zasługiwał na remis z tego meczu conajmniej.
Egipt - Urugwaj over 1,5 @1,93
typ jak typ ale za ogladanie tego g ktos mi powinien tysiaka oddaćMaroko win remis zwrot 1,50 + Egipt - Urugwaj over1,5 1,4 1/10
Po każdym większym turnieju słyszymy od sędziów, że takie dostają wytyczne od uefy/fify, więc tym razem było pewnie podobnie. Ludzie grają a coś czuje, że kartek będzie jak na lekarstwo. Sędziowie będą strasznie uczuleni na padolino, uderzenia w twarz a tak będą się starali raczej unikać pokazywania żółtek.1 kartka powinna być w tym meczu, nic więcej
Poza tym Kuipers to jest jeden z lepszych underowców
tylko 1 spalonyA na uni tylko @3.50 hehe ja tam tego nie tykam...
Egipt - Urugwaj
Egipt over 1.5 spalonego @1.75
Maroko - Iran
Maroko +1.5
Dubel @1.85
Maroko dokładam żeby wziąć udział w losowaniu na uni :movember: (co mecz 10x 1000€ rozdają)
Może to jakiś paradoks pierwszego meczu. W pierwszym meczu kartka, na drugi mecz nerwy a w trzecim wykluczenie w przypadku drugiej żółtej i przez całą grupę kupa nerwów. Podejrzewam, że w drugich meczach to się rozbuja. Poza tym Kuipers to sędzia, który zadziwiająco stroni od kartek i boleśnie się o tym przekonałem. Nie będę na siłę dorabiał logiki czemu kartek nie ma, ale wydaje mi się, że to może być właśnie paradoks pierwszego meczu. Ja wiem, że skoro faul na kartkę to kartka powinna być. No ale ...Po każdym większym turnieju słyszymy od sędziów, że takie dostają wytyczne od uefy/fify, więc tym razem było pewnie podobnie. Ludzie grają a coś czuje, że kartek będzie jak na lekarstwo. Sędziowie będą strasznie uczuleni na padolino, uderzenia w twarz a tak będą się starali raczej unikać pokazywania żółtek.
Betsson to największe bagno jakie można spotkać. To już lepiej ludzie grajcie u buka z podatkiem, serio. Tutaj masz powołanie Torresa. Mieli wypłacić prawie 10000 zł to zablokowali konto choć wszystko było jak należy. Siedzę w tym od lat i nie pozwoliłbym sobie na jakieś jaja znając ich regulaminy.Uwazajcie na Betssona bo tam jak zagracie na danego zawodnika ze dostanie kartke a on nawet na sekunde nie pojawi sie na boisku to i tak zaklad jest przegrany. Wiem bo juz tak kiedys wtopilem ????