Z zagranicznymi bukami nie wygrasz mi niedawno 1xbet unieważnił 38 zakładów.Betsson to największe bagno jakie można spotkać. To już lepiej ludzie grajcie u buka z podatkiem, serio. Tutaj masz powołanie Torresa. Mieli wypłacić prawie 10000 zł to zablokowali konto choć wszystko było jak należy. Siedzę w tym od lat i nie pozwoliłbym sobie na jakieś jaja znając ich regulaminy.
Można było łapać 4,6 na 3 set dla Kanady przy stanie 14-16Brazylia 0:3 w pompę hahahahaha pajace
Kanadą wygra 3 set @3.0 (siata)
IziHegazy kartka
@4 bet563
dostałem tam limity jeszcze przed pierwszym postawionym betem a w blizniaku betsyfie po obróceniu bonusu nie pozwolili mi wypłacić,, prawie 5 k mi ukradli złodziejeBetsson to największe bagno jakie można spotkać. To już lepiej ludzie grajcie u buka z podatkiem, serio. Tutaj masz powołanie Torresa. Mieli wypłacić prawie 10000 zł to zablokowali konto choć wszystko było jak należy. Siedzę w tym od lat i nie pozwoliłbym sobie na jakieś jaja znając ich regulaminy.
Jak widzisz stawiane jest over 1.5 w komentarzach, ktoś wcześniej zagrał BTS (ja za firanką też ale to w akcie zatarcia sobie złego wrażenia z meczu Urugwaju) także coś na rzeczy z overem jest. Tylko, żeby nie było na mnie!Panowie podpowiedzcie proszę, wpadną dwie bramki w meczu Maroko Iran? bo dodałem to do kuponu live na szybko i nad tym jednym sie za bardzo nie zastanowilem i nie wiem czy zostawić czy próbować zamknąć jeżeli będzie taka opcja. dzieki! https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=ODI0ODY4NTY2NTYwODgwMDoE6fRQCKNVzt+eDnw=&kind=LIVE
Każdy buk ma główny paragraf, że gra jest "rekreacyjna" i przy sporym dodatnim plusie albo jednej mocnej wygranej cię wykluczają, żadna nowość. Paradoksalnie ziemniory stacjonarne przynpelnej anonimowości są najlepszedostałem tam limity jeszcze przed pierwszym postawionym betem a w blizniaku betsyfie po obróceniu bonusu nie pozwolili mi wypłacić,, prawie 5 k mi ukradli złodzieje
1/1KFC Komarno U19 - FK Nove Zamky U19
over 0.5ht
@2.00