verno
Znawca - Hokej
Maroko v Iran
Obie drużyny powyżej 1 rzutu rożnego w 1. połowie
@4.00
Maroko - Iran
Maroko 1gol do ht
@2.60
Maroko v Iran
Obie drużyny powyżej 1 rzutu rożnego w 1. połowie
@4.00
Maroko - Iran
Maroko 1gol do ht
@2.60
Fauli jest tyl co w całym meczu Urugwaju z EgiptemTen sędzia tam gwiżdże jakieś faule?
Over 0.5 do HT @1.85
No nie wiem moglismy trafic Hiszpanie zamiast Kolumbii, albo Maroko, Serbie, Nigerie zamiast Japonii (zakladajac ze nie byloby Senegalu z 3 koszyka). Wcale tez nie wiem czy lepiej jest grac z Senegalem czy z Dania/Szwecja z 3 koszyka, z Dania dostalismy 4:0 w Kopenhadze. Ogolnie to nie jest jakas ciezka grupa bez przesady, wyrownana owszem.Tak patrząc na Arabie, Iran i jeszcze pare ekip się na tym turnieju znajdzie, to serio Polacy mieli pecha w losowaniu ????
... w drugiej musi coś wpaść oby dla Maroka
Nie no jeśli się skończy 0-0 to marne ich szanse na awans i chyba doskonale o tym wiedzą...:movember:
... jest i Kris come back World Cup :beer:Maroko walczymy o win
Hej.Reset mialem. Zero grania. Urlop i lipna oferta. Powiem ze w ogóle nie ciagnie do grania ale moze to przez to.ze mam ako w grze.... jest i Kris come back World Cup :beer:
15.06.2018 r., 17:00
Maroko - Iran
Gracz meczu: Medhi Benatia @ 17,00 Betsafe
A WAS RÓWNIEŻ ZACHĘCAM DO GŁOSOWANIA NA BENATIĘ - JEDNO KLIKNIĘCIE MOŻE PRZYNIEŚĆ NAPRAWDĘ SPORY ZYSK FORUMOWICZOM.
... ako widziałem już dawno kolego, lecz czekałem aż wbijasz na live pobrać jakieś undery lub overy itp... ale się oszczędzasz widzę na bardziej kluczowe meczykiHej.Reset mialem. Zero grania. Urlop i lipna oferta. Powiem ze w ogóle nie ciagnie do grania ale moze to przez to.ze mam ako w grze.
w jakim buku te strzały?W pewnym momencie w strzałach było 9-0 dla Maroka i handicapy były nawet po 25-30 strzałów a teraz do HT już 9-9 ????
Na 12 strzałów Iranu był kurs 13.00 ????
Swoją drogą w meczu Urusów w całym meczu było 22 a te wariaty 18 do HT ????
W 1xbet/melbet/astekbet itd.w jakim buku te strzały?
ZWROTUrugwa - Egipt, over 1 azjan @ 4.10 Unibet
... niestety lipa Feliciano połamał się w pierwszym gemie serwisowym i tak zostało... Lopez wygra mecz @ 2.20
Inglot/Skugor @ 1,70