>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
kamil7600 40,8K

kamil7600

Użytkownik
Iran mogl juz prowadzic, imo to 50-50 ja bym tego nie ruszal.
Tak patrząc na Arabie, Iran i jeszcze pare ekip się na tym turnieju znajdzie, to serio Polacy mieli pecha w losowaniu ????
No nie wiem moglismy trafic Hiszpanie zamiast Kolumbii, albo Maroko, Serbie, Nigerie zamiast Japonii (zakladajac ze nie byloby Senegalu z 3 koszyka). Wcale tez nie wiem czy lepiej jest grac z Senegalem czy z Dania/Szwecja z 3 koszyka, z Dania dostalismy 4:0 w Kopenhadze. Ogolnie to nie jest jakas ciezka grupa bez przesady, wyrownana owszem.

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
W pewnym momencie w strzałach było 9-0 dla Maroka i handicapy były nawet po 25-30 strzałów a teraz do HT już 9-9 ????
Na 12 strzałów Iranu był kurs 13.00 ????

Swoją drogą w meczu Urusów w całym meczu było 22 a te wariaty 18 do HT ????

czaro82 506K

czaro82

Użytkownik
... dawaj coś na live Kris bo smutno było
Hej.Reset mialem. Zero grania. Urlop i lipna oferta. Powiem ze w ogóle nie ciagnie do grania ale moze to przez to.ze mam ako w grze.
... ako widziałem już dawno kolego, lecz czekałem aż wbijasz na live pobrać jakieś undery lub overy itp... ale się oszczędzasz widzę na bardziej kluczowe meczyki

nicolaus 140

nicolaus

Użytkownik
W pewnym momencie w strzałach było 9-0 dla Maroka i handicapy były nawet po 25-30 strzałów a teraz do HT już 9-9 ????
Na 12 strzałów Iranu był kurs 13.00 ????

Swoją drogą w meczu Urusów w całym meczu było 22 a te wariaty 18 do HT ????
w jakim buku te strzały?

nole 6,1K

nole

Forum VIP
To jest prosta sprawa. Te drużyny są słabe. Widać jak u nich wygląda wykończenie. Ten typ co pogralem przed mundialem na over remisow do przerwy to czuje, ze wejdzie juz w fazie grupowej ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom