Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ale jak się ma jego nie-odpadanie w pierwszych rundach do gładkiego 3:0 dzisiaj? Równie dobrze może wygrać 3:1, a dwa sety do 0 i też utrzyma tradycję będzie gładko, a jednak nie 3:0
chodzi o to ze dostał leszcza w 1 rundzie swojego ulubionego turnieju . to sie bedzie chciał spiac 2 x bardziej na niego . napewno tego nie przegra. a ja mowie ze bedzie szybkie 3:0 bez walki
chodzi o to ze dostał leszcza w 1 rundzie swojego ulubionego turnieju . to sie bedzie chciał spiac 2 x bardziej na niego . napewno tego nie przegra. a ja mowie ze bedzie szybkie 3:0 bez walki
no dobra Federer ma 37 i co? teraz sie ten wiek przesunał o kilka lat u sportowcow. moze ma wyjeb a moze i nie. moze chce zagrac dla dzieciaka i wygrac w koncu Rolanda zeby nie było mam pograne na dwoch tasmach set Munara. i over 36 tylko ze ogladam i Ferrer zdecydowanie lepszy jest