76 min 1:1Zirka Kropivnitski __Desna Ukraina
Btts @2.02
Zirka Kropivnitski __Desna Ukraina
Btts @2.02
Zirka Kropivnitski __Desna Ukraina
Btts @2.02
Rubin i Donaldson podobno dzis wygrywaja ???? ale ja poki co tenisa odpuszczam bo na tym nie zarabiam tak jak bym chcial :]co myślicie dziś o postawienie na win RUBINA w meczu z FOGNINIM po @3.55?
skąd takie info?Rubin i Donaldson podobno dzis wygrywaja ???? ale ja poki co tenisa odpuszczam bo na tym nie zarabiam tak jak bym chcial :]
? co niby weszło ? ????Co sie dzieje z tym forum, taki dzień dziś był :drunk:
Ligi Juniorów dzis daly zarobic ale to juz musztarda po obiedzie, czekam na Rumunie bo zapowiada sie ciekawie? co niby weszło ? ????
Całkiem prawdopodobne, że Włoch odpuści ten turniej i przegra, mało prestizowa Geneva przed RG, rok temu przegrał w Nicei przed RG 2-1 Youngiem w pierwszej rundzie, druga sprawa to pogoda, być może nie będzie chciało się czekać Fogniniemu na kolejne rundy. Wszystko zależy od Włocha czy będzie mu się chciało i raczej live to dobra opcja. A Wawrinka to no bet, pokłócony z organizatorami wraca po kontuzji, ale możliwe ze będzie chciał utrzeć im nosa.skąd takie info?
Ja już postawiłem na Rubina, więc mam nadzieję, że da radę ???? Śledziłem ostatnie jego dokonania i stwierdzam, że to całkiem nieźle aspirujący zawodnik i nawet bez odpuszczania Włocha mógłby z nim powalczyć. Jak będzie - zobaczymy, ale trzymam mocno kciuki, bo grube hajsy poszły ????Całkiem prawdopodobne, że Włoch odpuści ten turniej i przegra, mało prestizowa Geneva przed RG, rok temu przegrał w Nicei przed RG 2-1 Youngiem w pierwszej rundzie, druga sprawa to pogoda, być może nie będzie chciało się czekać Fogniniemu na kolejne rundy. Wszystko zależy od Włocha czy będzie mu się chciało i raczej live to dobra opcja. A Wawrinka to no bet, pokłócony z organizatorami wraca po kontuzji, ale możliwe ze będzie chciał utrzeć im nosa.
Bez odpuszczania nie sądzę żeby coś ugrał Rubin po tym co widziałem z Bagietą, ale życzę powodzenia i mam nadzieję, ze Noah wygra i uda się coś ukłuć na live.Ja już postawiłem na Rubina, więc mam nadzieję, że da radę ???? Śledziłem ostatnie jego dokonania i stwierdzam, że to całkiem nieźle aspirujący zawodnik i nawet bez odpuszczania Włocha mógłby z nim powalczyć. Jak będzie - zobaczymy, ale trzymam mocno kciuki, bo grube hajsy poszły ????
nawet z Federerem powalczył na AO rok temu jak równy z równymBez odpuszczania nie sądzę żeby coś ugrał Rubin po tym co widziałem z Bagietą, ale życzę powodzenia i mam nadzieję, ze Noah wygra i uda się coś ukłuć na live.