Spróbuję Cuevasa z Brkicem na 2 set @3.10 i mecz @6
Coś mi się kojarzy, że niedawno też coś razem kręcili
Życzę żeby weszło ale Fog i Wawrin to są takie antyvalue, że żal na to złamanego groszaSimon G. - De Loore J.1 1.29
Wawrinka S. - Donaldson J. 1 1.45
Fognini F. - Rubin N. 1 1.27
ako-2.38
takiego tenisa pograłem
Forum nie działało to nie mogłem dać typków żadnych
ale już 1 tenis gra 2 następne dostępne
Gem na 3-2 pokazał co Fabio myśli o grze tutaj:drunk:nawet z Federerem powalczył na AO rok temu jak równy z równym
może się rozkręci w trakcie meczu, bo jak na razie tak słabo trochę
Powalczyl z Federerem jak rowny ???? ???? ???? ogladales ten mecz czy popatrzyles na wynik? Federer gral ten mecz na 30%. Jak tylko byla potrzeba zeby przycisnac to robil to i lamal amerykanina. To samo bylo z melzerem. Tak jak to bylo wspomniane wszystko zalezy od wlocha w tym meczu ale mysle ze dobry trop z tym rubinem.nawet z Federerem powalczył na AO rok temu jak równy z równym
może się rozkręci w trakcie meczu, bo jak na razie tak słabo trochę
7-5, 6-3, 7-6 (3)Ja równy z równym ? chyba Cie poniosło trochę, po za tym żeby Rubin to wygrał to Fog musi się podłożyć, logiczne, wiadomo jak potrafi zagrać na wyjebce Fabio, i dlatego warto w takim turnieju grać przeciwko, nie wiadomo co mu w głowie siedzi, jak będzie chciał grać to Rubin może się zawijać, klasa różnicy jak nie więcej.
A pamiętasz mecz Feda z Coricem jakoś 2 miechy temu? Patrząc na wynik można powiedzieć, że Coric prawie wygrał. A oglądając mecz było widać, że Fed ma wyjebane i tylko czeka żeby go zdmuchnąć7-5, 6-3, 7-6 (3)
Jeżeli dla Ciebie takie wyniki dają całkiem jednostronny pojedynek to ja pasuje
Widzę, że wiecie lepiej co robiłem wtedy ???? Akurat oglądałem i podobała mi się gra Amerykaninazobaczył wynik tylko nie wziął pod uwagę że Fedex grając z jakimś leszczem potraktował mecz jak trening, bo wiedział że i tak nie ma szans to przegrać.
Z przewagi już ani śladu ????Gem na 3-2 pokazał co Fabio myśli o grze tutaj:drunk:
Spokojnie to stary handlarz ????Widzę, że wiecie lepiej co robiłem wtedy ???? Akurat oglądałem i podobała mi się gra Amerykanina
Z przewagi już ani śladu ????
To widocznie ogladalismy inne mecze albo inaczej postrzegamy ten sport.Widzę, że wiecie lepiej co robiłem wtedy ???? Akurat oglądałem i podobała mi się gra Amerykanina
Z przewagi już ani śladu ????
Wiadomo, że nie jest to zawodnik pokroju tych największych, ale jak na takiego underdoga z Federerem to całkiem nieźle powalczył. Koniec, kropka.To widocznie ogladalismy inne mecze albo inaczej postrzegamy ten sport.
Klizan dawaj walkarzu po wygrana bo pare stowek do wygrania.