uzytkownik-76505
Użytkownik
Sam miałem over rund, ale na Twoim miejscu zdenerwowałbym się trochę po akcji colda przy 14-14, mogli to skończyć w regulaminowym.CS:GO SK- Gambit
Gambit wygra 2 mapę @1,97 Fortuna
Sam miałem over rund, ale na Twoim miejscu zdenerwowałbym się trochę po akcji colda przy 14-14, mogli to skończyć w regulaminowym.CS:GO SK- Gambit
CS:GO SK- Gambit
No szkoda, myślę teraz czy grać Mirage'a bo Kazachowie grają tam nieźle i nie raz zaskakiwali już na tej mapceSam miałem over rund, ale na Twoim miejscu zdenerwowałbym się trochę po akcji colda przy 14-14, mogli to skończyć w regulaminowym.
Klizan stary walkarz zawsze da zarobic. Zaraz zaczyna sie mecz siatkowki to polecam.Na 20 kosowo - szwecja u118,5 pkt @1,8 lvbet siatka kobiety
Klizan @4,5 lekko
W meczu Landskrony over 0.5 HT @2,61
Ja zagram SK - Gambit - over 26,5 po @1,95 (cs) na typowanie zwycięzcy się nie zdecydujeNo szkoda, myślę teraz czy grać Mirage'a bo Kazachowie grają tam nieźle i nie raz zaskakiwali już na tej mapce
Nie strzelili karnego w 39 minucie.
cs
Royal Bandits - Kinguin - over 26.5 rundy @1,95
... tyle okazji i NIC ????... GKS Jastrzębie wygra @ 1.91
Weszło
Ogląda ktoś ten mecz? Rzeczywiście szwindel?Fabio "szwindel" Fognini :cwl:
Co ma być to będzie tenis sobie gram żeby przegrać ,ale kit z tym ,nic niejest pewne jak widać ,we wszystkim są niespodzianki
Życzę żeby weszło ale Fog i Wawrin to są takie antyvalue, że żal na to złamanego grosza
Oglądam złapałem Noaha set po 3.0 i 2.02, Włoch wyjebka w meczOgląda ktoś ten mecz? Rzeczywiście szwindel?
Można było złapać nawet po @5.25. Podrzucisz linka?Oglądam złapałem Noaha set po 3.0 i 2.02, Włoch wyjebka w mecz