Gra jest do dwóch wygranych setówPaire to jest jednak burak, jak na niego stawiałem to przegrywał, dziś jest betem dnia...
Cholera, zapomniałem, że to dopiero 3/4 Kto jak nie on potrafiłby to zepsuć.Gra jest do dwóch wygranych setów
Nie o to chodzi czy by ktoś pobrał bo różne tu typy są podawane i nie takie kursy wchodzą. Tylko większość Twoich postów to właśnie tego typu jakie to kursy polapales na jakiś meczach. Na 10 postów to może 3 sa z typami i sugestiami odnośnie meczów które są bardzo pomocne bo większość nie wie o tych meczach. Dlatego więcej podawaj i później jak ktoś pobierze to się będzie cieszył razem z Tobą.Nie jest też od płaczu
Poza tym kto o zdrowych zmysłach by to pobrał?
Paire to od zawsze no bet, chyba ze jest under dogiem z kims lepszym i ma coś do udowodnienia, zazwyczaj z takimi spina mocno pośladyCholera, zapomniałem, że to dopiero 3/4 Kto jak nie on potrafiłby to zepsuć.
iBublik @4.50
Popyrin @2.20
Co mu się stało? Widze, że skreczował.hurkacz dostaje miano frajera tego tygodnia już w poniedziałek. Lub handlarza tygodnia ????
AkoAmerica de Cali - Le Equidad
Total Over(1.5) 1.4
Alianza Petrolera - Once Caldas
Total Over(1.5) 1.35
Deportivo Pasto - Deportivo Cali
Total Over(1.5) 1.4
2.65
Próbujemy takie cudko z COLUMBI
Każdy typek Pojedyńczo
stawka minimalna -50 na ako
pojedyńcze -100
hulia
Reszta
ach ta Liga zepsuła się na gole,ale i tak jest wypasik nie narzekam
Ktoś coś wybrał sobie to gratulacje:fistbump:
Colo colo 1-1
colo 3-1
gol połowa 1-1
over 1 polowa
Libertad 2-0Cerro Porteno - Club Libertad
Total Over(1.5) 1.28
Brooklyn Italians - New York Cosmos II
Total Over(2.5) 1.4
1.79
Takie coś walne na zakończenie i pojedyńcze -100
Niechce wiecej dawać bo Columbia znowu popis daje ach niegramy już tej ligi ,chyba z edobre info bedzie
1-0Atletico Nacional - Leones FC OVER 1,5 1.26
Atletico Nacional - Leones FC over 2,5 1.84
Atletico Nacional - Leones FC gol 1 połowa tak 1.37
Atletico Nacional - Leones FC 1 połowa over 1 1.81
Dobranoc do Później będe na hOKEJACH ,oby dali zarobić znowu
Nie tym razemDelbonis - Zverev
Typ: over 9,5 gema w pierwszym secie
Kurs: 1,81 w LVBET