Mozliwe, wszystko zalezy od ich nastawienia, moga olac ten mecz i wyjsc 2 skladem, ale jezeli zagraja to na co ich stac to jestem pewien 3 punktow. Jednak ja zaryzykuje po fajnym kursieEmpoli może być muką, awans już mają, grają na fajrant teraz, a goście uciekają przed spadkiem
Grałem pre. Zobaczyłem pierwszego seta, podziękowałem i wyłączyłem. Teraz odpalam i widzę, że patologia idzie w druga stronę :cwl:Zverev wisiał już po @7.0
Nie przestanie mnie zaskakiwać ten tenis hehe, te kursy
Ja tam się nie znam, ale wygląda ok. Przed chwilą odłamał. Poza tym na kuponie, to przecież wejdzie, nie?Djoković naprawde jest aż tak bez formy? :/
Coś z Hokeja zMEGO TEMACIKU
Russia - Belarus 1 tercja -1 1 1.90
Russia - Belarus 1 tercja Rosja indywidualniee 1,5 2.10
Russia - Belarus 1 tercja Rosja indywidualnie 0,5 1.22
Russia - Belarus 1 tercja over 1,5 1.66
Russia - Belarus 2 tercja -1 1 1.77
Russia - Belarus 3 tercja -1 1 1.76
Russia - Belarus over 4,5 1.29
Russia - Belarus over 5,5 1.60
Russia - Belarus over 6,5 2.17
Russia - Belarus 2 tercja over 1,5 1.49
Russia - Belarus over 3 tercja 1,5 1.52
Russia - Belarus idywidualnie Rosja 3,5 1.35
Russia - Belarus indywidualnie Rosja 4,5 1.75
USA - Germany over 1 tercja 1,5 1.86
USA - Germany 1 tercja Usa indywidualnie over 0,5 1.37
USA - Germany over 3,5 1.21
USA - Germany over 4,5 1.48
USA - Germany over 5,5 1.75
Lajovica po 2.60 to można spróbować
Od początku sezonu, a i w tamtym nic ciekawego nie grał, a ciągle jest faworyzowany, bo marka. Ogólnie żałosny mecz, na poziomie czelków - nie stawiałem, ale ludziom to z 50% powinni oddać.. Za bilety oczywiście :cwl:Djoković naprawde jest aż tak bez formy? :/
Nie polecam wóz albo przewóz, ja miałem przewóz na NHL, wyobraź sobie, że padły 3 bramki. To tak jakby 0:0 w nożnej. A co proponujesz na Szwecję?
szybkiTalanta-Nakuru over 4.5 @2.00
Bardzo mizernie grają. Ja rzuciłem troche kasy na Djokovicia bo myślałem, że chociaż będzie miał w sobie taką sportową złość za te ostatnie porażki, ale jakoś tego nie widze. Nadzieja w słabej głowie NishikoriegoOd początku sezonu, a i w tamtym nic ciekawego nie grał, a ciągle jest faworyzowany, bo marka. Ogólnie żałosny mecz, na poziomie czelków - nie stawiałem, ale ludziom to z 50% powinni oddać.. Za bilety oczywiście :cwl:
Szwecja over 4,5 i 5,5 i 1 tercja 1,5 i indywidualnie 0,5 i 1,5 1 tercje i 1 tercja -1 SzwecjaNie polecam wóz albo przewóz, ja miałem przewóz na NHL, wyobraź sobie, że padły 3 bramki. To tak jakby 0:0 w nożnej. A co proponujesz na Szwecję?
Idź w chujZverev WIN
@3.25 bet563
piękny