atp_open
Użytkownik
80:89... Istna patologia...z 71:70 zrobic 9:19 zal.Bahia win @4.31 w 5dimes
80:89... Istna patologia...z 71:70 zrobic 9:19 zal.Bahia win @4.31 w 5dimes
Grubo, a to był faworyt na mistrza i jeszcze od 28min. gospodarze w 10:drunk:Czemu w Meksyku 1 mecz Tiger wygrali 2-0 teraz przegrali 2-0 i odpadli?
Tam się chyba liczy kto był wyżej w sezonie zasadniczymCzemu w Meksyku 1 mecz Tiger wygrali 2-0 teraz przegrali 2-0 i odpadli?
5:2 w taju i poległSaville L. 2.10 STS
3:2 w 3 secie dla rywala
Gratulacje trafionego kursu tylko podawaj te typy a nie tylko się chwalisz po trafionych typach z których nikt nie może skorzystać bo nie od tego jest ten dział.Do znawców tenisa : Uczcie się 10 euro -> 1000 zł
Ps. Voucher mam do STS na 20 zł. Nie wiem czy u kogoś zadziała ale mogę oddać
Nie jest też od płaczuGratulacje trafionego kursu tylko podawaj te typy a nie tylko się chwalisz po trafionych typach z których nikt nie może skorzystać bo nie od tego jest ten dział.
Nie chodzi nawet o to, żeby to ktoś pobrał, ale jaki sens widzisz w chwaleniu się takim typem po fakcie? Myślisz, że każdy teraz będzie się spuszczał nad kursem 28? Forum bukmacherskie jest miejscem, gdzie raczej szanuje się umiejętność przewidywania zdarzeń, ale też udokumentowana przed rozstrzygnięciem kuponu.Nie jest też od płaczu
Poza tym kto o zdrowych zmysłach by to pobrał?