Dzie to takie cuda, na 365 brak ?
Onibet i już prowadzą 1-0. Ciekawe jak się skończyDzie to takie cuda, na 365 brak ?
to się nie uda
I stało się dokładnie to, o czym pisałemTampa Bay Lightning - Boston Bruins
Typ: Tampa over 2,5
Kurs: 2,25 w LVBET
Tampa prowadzi w serii 3:1, a w meczu 2:1. Boston pewnie pod koniec wycofa bramkarza i będzie za wszelką cenę chciał choć do dogrywki doprowadzić, może pójść jakiś strzał na pustą bramkę albo po prostu z akcji strzelić mogą
huliaLuke wybierz sobie coś z tego
Coquimbo - Deportes Recoleta over 2,5 1.68
Colo Colo - Everton Vina del Mar over 2,5 1.59
Deportivo Hualgayoc - Los Caimanes over 2,5 1.55
Nacional Asuncion - General Diaz over 1,5 1.31
Huila - Boyaca Chico over 1,5 1.37
Colo colo 1-1
Jednak lipa odrabiali 4 bramki i lipa nic to nie dało ach znowu się podpaliłem trudno Piłka zarobi
Hokej zarobił finy 6-0
colo Colo 1 1.62
Pobieram to też
Gol 1 połowa tak 1.28
Over 1 1.57 1 połowa
Pewnie nikt nie zdążył ????Atletico Huila - Boyaca Chico
Typ: over 0,5
Kurs: 4,7 w LVBET
Lekko próbuję
Gratulacje ładnie przykosiłeś tak trzymać ,mi ta liga nie służy ale zobaczymy co pokaże teraz Columbia co zagrałem te ako narazie 1-0 w 1 meczu już jestAtletico Huila - Boyaca Chico
Typ: over 0,5
Kurs: 4,7 w LVBET
Lekko próbuję
Pewnie nikt nie zdążył ????
60 min 1-2 weszło pięknie ,jak pisałem 1,5 bank a nawet 2,5LDU Loja - LDU Portoviejo over 1,5 1.37
Jeszcze taki becik
2,5 2.15 ale niewiem czy pierdyknie ,ale 1,5 powinno
A zaraz robie hokeje na Jutro
Myślałem cały czas, żeby grać na gospodarzy, ale sytuacja w tabeli, brak nawet bramki strzelonej na wyjeździe, za dużo tych okoliczności, żeby grać na nich, więc zmieniłem front na over 0,5 - dzięki Bogu ????Gratulacje ładnie przykosiłeś tak trzymać ,mi ta liga nie służy ale zobaczymy co pokaże teraz Columbia co zagrałem te ako narazie 1-0 w 1 meczu już jest