>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
A czy ja karze komuś grać. Podałem typ bo od tego jest to forum. Nic na siłę. Typ bardziej do dubla. Kurs mały ale lepiej grać jakieś psg czy legie po 1.2. Kto chce to skorzysta i tyle.

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
ciekawe czy Giorgi dociagnie do tajbrejka ????
najlepsze z tej koncowki bylo jak Giorgi przełamała rumunke a potem sama oddała swoj serwic prowadzac 40:0 hahah
a swoja droga to chyba Tsitsipas jest juz zmeczony i przegra z Baeną wiec mecz hiszpan 1.8 mozna pograc
Dla mnie szafa gra, miałem Buzarnescu zwycięstwo przed meczem więc 1szy set się zwrócił z małym zarobkiem. Co nie zmienia faktu, żeby babki oglądać trzeba mieć zapasowy pampers ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Ciekawe czy Hercog nie będzie LL, coś za łatwo oddaje ten mecz dla Pery?
Ludzie nauczcie się raz na zawsze żeby zostać LL trzeba przegrać mecz w finałowej rundzie kwalifikacji. Po za tym od tego roku jest losowanie więc nikt nie jest pewien. A pera to nie ogórek co pokazuje od początku tego sezonu i taki wynik to żadna rewelacja.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Quinzi G. - Barrere G.
1 1.3
Chardy J. - Fabbiano T.
1 1.37
1.78
Takie 2 teniski i czekamy na HOKEJ
Powodzenia
i włoszek zajebał 0-2 ⛔:headbang:
Rosja 1 tercja ktoś pograł 1,5 to było promo od buka po 1.75 a 2,5 było prawie 2,50 kurde a tu taki pogrom widze 1 tercja
Ja już zarobiony na 1 tercji ,czekam na -3,5 jeszcze i overka 5,5
2 tercja 1,5 rosja 1.75
-1 2 tercja 1.75
Live
3 tercja 1,5 1.75
Tak pogram sobie bo kursy polecą

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Tenis
Nie moja bajka ale brawa dla Greka, co zrobił na 5-3 w TB to owacje na stojąco! Brawo! I wygrał do tego ???? Kozak skubany z niego ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Zastanawiał się ktoś nad setem dla falconi w meczu że świątek? Kurs ok 2. Młoda polka bardzo faworyzowana bo 1.23 na jej win i spada. Jakieś opinie ?? Amerykanka potrafi grać na clayu i forma nienajgorsza.
Polecam pograć debel pesche/melichar. Głównie dlatego że buzarnescu gra właśnie trzysetowke z giorgi i będzie na pewno zmęczona. Jeżeli wygra to nie będzie się zarzynac by wygrać debla a jak przegra to będzie wolała odpocząć przed madrytem
Kurs 1.42 ✅można też dw 2:0 spróbować@2.0✅
6:4 6:2
Kto zagrał ten wygrał ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Ja z tenisa nie pomoge bo za dużo przegrywam nanim
Jak pisałem o Hokeju rosji ż ebedziemy LICZYĆ KASE i narazie ładnie sie zaczeło
Pozdrawiam jak czujesz to graj

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Cracovia - Śląsk
over 1,5 HT @2,62 Fortuna
Cracovia pewna utrzymania, Śląsk praktycznie już też, myślę że teraz będzie sprawdzanie innych piłkarzy, większe stawianie na młodzież, szczególnie w Śląsku gdzie już w składzie podstawowym było nie raz 2-3 młodych

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom