prezes96
Użytkownik
Motor Zaporoże handi -35,5 @2,05 (ręczna)
Motor Zaporoże handi -35,5 @2,05 (ręczna)
Buzarnescu 1st set 2.07
Dutra-Daniel
Over 23.5 w meczu
1.90 podwójna stawka
Tylkow eszedł Hunday overBentleigh Greens - Kingston City
1 1.32
Pascoe Vale - FС Bulleen Lions
1 1.55
2.05
2 kupon
Thanh Hoa FC - Sai Gon FC 1 1.68
3 kupon
Hyundai Steel W - Boeun Sangmu W over 3,5 1.60
Thanh Hoa FC - Sai Gon FC
Total Over(2.5) 1.67
Song Lam Nghe An - Nam Dinh
Total Over(2.5) 1.72
2.87
Thanh Hoa FC - Sai Gon FC
Total Over(1.5) 1.2
Song Lam Nghe An - Nam Dinh
Total Over(1.5) 1.22
1.46
ten pewniejszy z overkami 1,5
overki weszły i nawet LIBERTAD WYGRAŁ ktoś pograł po 6.40
ładnie przywalone zostało:sun:
Overy 2,5 też siadły jak pisałem .mam nadzieje ż ektoś pobrał te meczyki udało sie coś trafić z większym kursiwem
To niemam pojęcia powinni dać plusa bo dobry jesteś ,pewnie się obawiają ciebie niestety za dobry jesteś nanichco sie dzieje z tym forum ? w typach dnia robia co chcą , parodia - polowa typow sciagnieta z jakichs portali , a mi napisali , ze moj typ obraza inteligencje adminow ???? wyzej juz dwie osoby napisaly o tym meczu wszystko - tabela , jakies emcze wygrane , przegrane i typ im nie wszedl , ja napisalem , ze ogladalem, maja potencjal itp , moj typ wszedl , a jakis Psotnick mi daje minus ...
Chertanovo W - Kubanochka W
Total Over(2.5) 1.60
Spartak Moscow (res) - FC Rostov (res)
Total Over(2.5) 1.42
Takie na 13 mma pograne Pojedyńcze
Kusi spartak po 1.60 pograć wygraną ,ale nie tykam
Darts
Hudson 1.87 i +1,5 1.55
ciekawe czy Giorgi dociagnie do tajbrejka ????Niesamowity mecz Giorgi - Buzarnescu, kwintesencja WTA ????
Final debla na pewno sobie odpusci, do tego 1.4. Bez jajPolecam pograć debel pesche/melichar. Głównie dlatego że buzarnescu gra właśnie trzysetowke z giorgi i będzie na pewno zmęczona. Jeżeli wygra to nie będzie się zarzynac by wygrać debla a jak przegra to będzie wolała odpocząć przed madrytem
Kurs 1.42 można też dw 2:0 spróbować