Chyba nieTeraz na filipinach, w Columbian, jakby mógł ktoś sprawdzić, czy gra Cj Aiken w Columbian ?
Rzucą te 222 co jest teraz linia czy przylamią ????Teraz na filipinach, w Columbian, jakby mógł ktoś sprawdzić, czy gra Cj Aiken w Columbian ?
Miałem grac under,ale dam se siana, przy tym wyniku underova Alaska, moze dalej gonić.Rzucą te 222 co jest teraz linia czy przylamią ????
overki weszły i nawet LIBERTAD WYGRAŁ ktoś pograł po 6.40Na puchar libertadores i idę spać nie wytrzymam niestety
The Strongest - Club Libertad over 1,5 1.29
a nawet 2,5 można się skusić
Alianza Lima - Palmeiras over 1,5 1.27
Palmeiras powinien wygrać ,ale to pucharki i tam cieżko jest o gole w nich ryzykuje te 2 mecze na 1,5
Libertad kusi dać wygraną 6.40 albo x2 2.40 ale niewiem ja bym pograł overka 1,5 a nawet 2,5
Dobranoc wszystkim ,postaram się być na Mś w Hokeju
Rosja-Francja
canada-Usa
start o 16:15 ciezki mecz do typowania ten 2 ja go odpuszczam tylko Ruskich gram Overka
Mexykańska 1-0 na tą chwile
po overku 2,5 już niestety mało czasu do końca ,może wejdzie 1,5 ale mało prawdopodobne
Libertadores
to są jakieś jaja ten libertadores ,trudno piłka mi nie idzie zabardzo:facepalm::headbang::dntlck::sweat: ????
Hulia 1-0Huila - Bucaramanga 1 1.87'
Huila - Bucaramanga over 1,5 1.53
Santos AP - Macapa over 2,5 1.50
Sault Ste. Marie Greyhounds - Hamilton Bulldogs 1 1.94
Toronto Marlies - Syracuse Crunch 1 2.05
hehe, w życiu ten under nie wejdzie, już linia 227Pograłem na Filipinach under 221 @2.01
Ja pierdyle,wszystkie rzuty siedzą, zero obrony....popłynąłem ????No idą jak pojebani.
Wiedziałeś, że Atlas same porażki na koncie, a Green calkiem dobrze sobie radzą.Niezłe dzbany z tego Altasu. Prowadzić prawie cały mecz i ostatnie 4 minuty przegrać 19 punktami