Dla mnie szafa gra, miałem Buzarnescu zwycięstwo przed meczem więc 1szy set się zwrócił z małym zarobkiem. Co nie zmienia faktu, żeby babki oglądać trzeba mieć zapasowy pampers ????ciekawe czy Giorgi dociagnie do tajbrejka ????
najlepsze z tej koncowki bylo jak Giorgi przełamała rumunke a potem sama oddała swoj serwic prowadzac 40:0 hahah
a swoja droga to chyba Tsitsipas jest juz zmeczony i przegra z Baeną wiec mecz hiszpan 1.8 mozna pograc
Ludzie nauczcie się raz na zawsze żeby zostać LL trzeba przegrać mecz w finałowej rundzie kwalifikacji. Po za tym od tego roku jest losowanie więc nikt nie jest pewien. A pera to nie ogórek co pokazuje od początku tego sezonu i taki wynik to żadna rewelacja.Ciekawe czy Hercog nie będzie LL, coś za łatwo oddaje ten mecz dla Pery?
i włoszek zajebał 0-2 :headbang:Quinzi G. - Barrere G.
1 1.3
Chardy J. - Fabbiano T.
1 1.37
1.78
Takie 2 teniski i czekamy na HOKEJ
Powodzenia
ja nie moge uwierzyc co zrobił hiszpan Grek wydawał sie na łopatkach i te 7 piłek pod rzad przegranych w taju..Carballes Baena nie mogl tego wygrac, mial w 3cim secie 3-1 *40-15, a pozniej w TB 3*-0.
6:4 6:2Polecam pograć debel pesche/melichar. Głównie dlatego że buzarnescu gra właśnie trzysetowke z giorgi i będzie na pewno zmęczona. Jeżeli wygra to nie będzie się zarzynac by wygrać debla a jak przegra to będzie wolała odpocząć przed madrytem
Kurs 1.42 można też dw 2:0 spróbować@2.0
MinusTunezja nożna , Chebba- bouzid over 0,5 do przerwy @3.25
2xLos Angeles Angels -1,5 @ 2.20
under 0,5 pierwszy inning Twins - White Sox @ 1.98
na noc
Shabab Al Ordon over 2,5 @ 2.12