>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
blind71 141

blind71

Użytkownik
W Kirgistanie niezły wał może być. Zespół na który był kurs 11 prowadził po 25 minutach 4:0
Już jest 4:2 i goście niemiłosiernie cisną
Około 12 kosz kobiet w Indonezji Surabaya najlepsza drużyna kontra Flying jedna z najgorszych
Co ciekawe Surabaya przegrała w tym roku tylko dwa mecze i oba z dzisiejszymi rywalkami 33-102 i 40-102
Czy to przypadek? Dzisiaj też się podłożą?
Brawooooo zamykaaaaaam

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Wczoraj tak wylapalem w Australii kurs pre na gosci 1.07 do przerwy 2:0, kurs 6 na gosci,a po przerwie 2:5 ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
K 0

kropson1988

Gość
Psychol rozwaliłes system . Dzieki wielkie za mega trafny trop . 4:6 myślę , że już tu się nic nie stanie ????.

K 0

kropson1988

Gość
Ja wiem wiem mi chodzi , że na gości do przerwy przy stanie 4:2 był kurs 5 i że to ich pograłem . Teoretycznie po Twoim wpisie byli faworytami skoro na gospodarzy w pre było 11 . Więc tak jak napisałeś może tu być jakiś wałeczek . A jeśli nie to najwyżej wspomoge bukmachera ta dyszka .
No i jednak nie zasponsoruje buka moja dyszka ???? . Wynik końcowy 5:6 ✅ i jeszcze raz Psychol graty za mega wskazówkę na typ .

bossm 692

bossm

Użytkownik
Piłka nożna kobiet Turcja Fatih - Trabzon over 0,5 ht @ 1,83 bet365 gospodynie mega faworyt ale jak na razie to przyjezdne domunują to jest jakiś wałek
edit: spróbuje Trabzon Ht @6,00

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom