psychol32
Użytkownik
To sam już nie wiemZ tym koszem to coś ci się pomieszało, te 2 wysokie winy to faworytów
Edit : przynajmniej tak twierdzą statystyki na Marathonie
https://i.imgur.com/4y5ZD74.jpg
To sam już nie wiemZ tym koszem to coś ci się pomieszało, te 2 wysokie winy to faworytów
Edit : przynajmniej tak twierdzą statystyki na Marathonie
https://i.imgur.com/4y5ZD74.jpg
Kurs nie zachęca, ale lopez wczoraj grał tragicznie, Aguta nie oglądałem, ale tyle razy już odstawiał krzywe akcje że odpuszczam.Pany, jakaś masówka na Lopeza może ? Bo chętnie Bautiste bym pograł ????
Brawooooo zamykaaaaaamW Kirgistanie niezły wał może być. Zespół na który był kurs 11 prowadził po 25 minutach 4:0
Już jest 4:2 i goście niemiłosiernie cisną
Około 12 kosz kobiet w Indonezji Surabaya najlepsza drużyna kontra Flying jedna z najgorszych
Co ciekawe Surabaya przegrała w tym roku tylko dwa mecze i oba z dzisiejszymi rywalkami 33-102 i 40-102
Czy to przypadek? Dzisiaj też się podłożą?
No i jednak nie zasponsoruje buka moja dyszka ???? . Wynik końcowy 5:6 i jeszcze raz Psychol graty za mega wskazówkę na typ .Ja wiem wiem mi chodzi , że na gości do przerwy przy stanie 4:2 był kurs 5 i że to ich pograłem . Teoretycznie po Twoim wpisie byli faworytami skoro na gospodarzy w pre było 11 . Więc tak jak napisałeś może tu być jakiś wałeczek . A jeśli nie to najwyżej wspomoge bukmachera ta dyszka .
Te u19, nie strzelają tak duzo jak u21, powodzenia.Mlada u19 - Pribram u19 over0,5 HT @2.02
over1,5 HT @5,8 za drobne
Ech jak zawsze jak Tomek poprawi to nie ma bata żeby weszło :/Mlada u19 - Pribram u19 over0,5 HT @2.02
over1,5 HT @5,8 za drobne
Tam poprawi, ja Ci dobrze, zyczyłemEch jak zawsze jak Tomek poprawi to nie ma bata żeby weszło :/
Chinczycy rezerwami ?Melbern win ft @2 goscie rezerwami
Piłka nożna kobiet Turcja Fatih - Trabzon over 0,5 ht @ 1,83 bet365 gospodynie mega faworyt ale jak na razie to przyjezdne domunują to jest jakiś wałek
edit: spróbuje Trabzon Ht @6,00
z tego co widzę to obie drużyny grają rotowanym składemChinczycy rezerwami ?