cheetos00710
Użytkownik
Jeszcze ma coś takiego Portland over 110.5 pkt @1.9 5/10 stake i R.Rondo over 10.5 asyst @1.8 3/10 stake. Ten Lillard 9/10 stakeOk, dzięki. Jedyny pomysł póki co na NBA. Dobrze, że jeszcze ktoś tak myśli.
Jeszcze ma coś takiego Portland over 110.5 pkt @1.9 5/10 stake i R.Rondo over 10.5 asyst @1.8 3/10 stake. Ten Lillard 9/10 stakeOk, dzięki. Jedyny pomysł póki co na NBA. Dobrze, że jeszcze ktoś tak myśli.
Wiesz jak to jest, jak dużo osób tak mysli, to trzeba grać odwrotnie, ale niczego nie sugeruje, bo nie gram takich betówOk, dzięki. Jedyny pomysł póki co na NBA. Dobrze, że jeszcze ktoś tak myśli.
Villarreal - Leganes, over 3.5 @ 3.40 Unibet
Co to za kolega i dzie on typuje ? ????Jeszcze ma coś takiego Portland over 110.5 pkt @1.9 5/10 stake i R.Rondo over 10.5 asyst @1.8 3/10 stake. Ten Lillard 9/10 stake
Danny z UK, na BPTCo to za kolega i dzie on typuje ? ????
O overze w Bostonie nic nie napisał ?
Nie wiem co to bpt...?Danny z UK, na BPT
Boston nobet
nie jestem znawcą ale powinen pokryć linię ostatnio najgorszy wynik w historii do HT obu strzelców McCollum 0 pkt a Lillard za trójkę raz jeśli dobrze pamiętam, też raczej to wrzucę w jakieś mini akoNieważne, palnąłem Myślałem Lillard, pisałem DeRozan.
Grupka na telegramie licząca 3400 użytkowników + każdy typer ma swój kanał. Jest tam paru dobrych graczy np. taki Owned3hype, który wykrecił przez połowę kwietnia 65% yieldu i 77% skutecznośći.Nie wiem co to bpt...?
Jak będzie za co grać po nocce z NBA to chętniePanowie, zacząłem analizę ręcznej na jutro, jest chyba jakaś perełka ????
Ale to muszę podumać jeszcze trochę
czekam /myPanowie, zacząłem analizę ręcznej na jutro, jest chyba jakaś perełka ????
Ale to muszę podumać jeszcze trochę