>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ciekaw jestem czy cos w tym meczu się zmieni, bo ta linia 52,5 na 3 kwarte to przy takiej grze to promocja, o ile nie zaczną coś bronic.

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Wizards to nawet nie próbują bronić tylko się patrzą jak Raptors rzucają ogólnie takie gówno grają, ze szkoda na to dalej patrzeć bo oczy krwawią, pozwolić rywalowi zrobi -23 w 1 kwarcie w PO no to kurde .... Raczej spokojnie powinie 53 pkt rzucić jak to tak dalej będzie wyglądać tutaj tylko jakaś głęboka rotacja Raptors może zatrzymać wynik bo obecnie to deklasacja całkowita, zero obrony pod koszem tylko się patrzą Jak Valencianous im piłki zabiera, Gortat już dawno wyjebany ale nie dziwię się bo ładnie tam odjebał w pierwszych 3 minutach w 200% się do tego runu przyczynił. Ogólnie jestem wkurwiony bardzo bo nie spodziewałem się takiej różnicy ale to co grają Wizards to szkoda, że oni wgl w PO graja ....
Boze niech ten Gortat wypierdala bo znowu sie - 10 w dwie minuty zrobi ...
Dobra do spania bo szkoda nerwów na to dziadostwo.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Ale Nanhai to zrobiło. Odrobili kilkunasto punktową stratę. Wyszli na prowadzenie dziesięcioma i polegli w ostatniej akcji meczu. Łby dali ładnie zarobić.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
W Kirgistanie niezły wał może być. Zespół na który był kurs 11 prowadził po 25 minutach 4:0
Już jest 4:2 i goście niemiłosiernie cisną
Około 12 kosz kobiet w Indonezji Surabaya najlepsza drużyna kontra Flying jedna z najgorszych
Co ciekawe Surabaya przegrała w tym roku tylko dwa mecze i oba z dzisiejszymi rywalkami 33-102 i 40-102
Czy to przypadek? Dzisiaj też się podłożą?

Otrzymane punkty reputacji: +15
K 0

kropson1988

Gość
W Kirgistanie niezły wał może być. Zespół na który był kurs 11 prowadził po 25 minutach 4:0
Po kursie niestety tylko 5 bo dopiero zobaczyłem Twój post , a jest 4:2 do przerwy puszczone za symboliczną dyszkę ;).

K 0

kropson1988

Gość
Ale te 11 to było w pre na gospodarzy
i już 4:3
Było 4:3 i znowu zmienili na 4:2
Ja wiem wiem mi chodzi , że na gości do przerwy przy stanie 4:2 był kurs 5 i że to ich pograłem . Teoretycznie po Twoim wpisie byli faworytami skoro na gospodarzy w pre było 11 . Więc tak jak napisałeś może tu być jakiś wałeczek . A jeśli nie to najwyżej wspomoge bukmachera ta dyszka .

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Około 12 kosz kobiet w Indonezji Surabaya najlepsza drużyna kontra Flying jedna z najgorszych
Co ciekawe Surabaya przegrała w tym roku tylko dwa mecze i oba z dzisiejszymi rywalkami 33-102 i 40-102
Czy to przypadek? Dzisiaj też się podłożą?
Z tym koszem to coś ci się pomieszało, te 2 wysokie winy to faworytów
Edit : przynajmniej tak twierdzą statystyki na Marathonie
https://i.imgur.com/4y5ZD74.jpg

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom