Zwrocik.????
Brighton dnb @3.75 lekko ????
E: ale malo korków
Was Capitals 1.92 ML
Toronto -6,5
Detroit under 9
Ako: 3,6
BOL
Po kursie niestety tylko 5 bo dopiero zobaczyłem Twój post , a jest 4:2 do przerwy puszczone za symboliczną dyszkę .W Kirgistanie niezły wał może być. Zespół na który był kurs 11 prowadził po 25 minutach 4:0
Już jest 4:2 i goście niemiłosiernie cisną
Ale te 11 to było w pre na gospodarzyPo kursie niestety tylko 5 bo dopiero zobaczyłem Twój post , a jest 4:2 do przerwy puszczone za symboliczną dyszkę .
Ja wiem wiem mi chodzi , że na gości do przerwy przy stanie 4:2 był kurs 5 i że to ich pograłem . Teoretycznie po Twoim wpisie byli faworytami skoro na gospodarzy w pre było 11 . Więc tak jak napisałeś może tu być jakiś wałeczek . A jeśli nie to najwyżej wspomoge bukmachera ta dyszka .Ale te 11 to było w pre na gospodarzy
i już 4:3
Było 4:3 i znowu zmienili na 4:2
Z tym koszem to coś ci się pomieszało, te 2 wysokie winy to faworytówW Kirgistanie niezły wał może być. Zespół na który był kurs 11 prowadził po 25 minutach 4:0
Już jest 4:2 i goście niemiłosiernie cisną
Około 12 kosz kobiet w Indonezji Surabaya najlepsza drużyna kontra Flying jedna z najgorszych
Co ciekawe Surabaya przegrała w tym roku tylko dwa mecze i oba z dzisiejszymi rywalkami 33-102 i 40-102
Czy to przypadek? Dzisiaj też się podłożą?