rodd
Użytkownik
jakie masz pograne?Zdecydowanie grają kibelek. Dobrze, że Korver bujnął cokolwiek trójkami. Wierzę, że się obudzą. Byle handi pokryli
jakie masz pograne?Zdecydowanie grają kibelek. Dobrze, że Korver bujnął cokolwiek trójkami. Wierzę, że się obudzą. Byle handi pokryli
Pograne mam do połowy +6,5 Cavs. Przy czym nie spodziewałem się takich strat i takiego pogubienia w obronie. Powoli się żegnam z 6,5 ale siedzi jeszcze 13,5 i mam nadzieję, że to mi zrównoważy.jakie masz pograne?
mowiles , ze czekasz na strate Cavs i grubiej dajesz na nich ???? ????Pograne mam do połowy +6,5 Cavs. Przy czym nie spodziewałem się takich strat i takiego pogubienia w obronie. Powoli się żegnam z 6,5 ale siedzi jeszcze 13,5 i mam nadzieję, że to mi zrównoważy.
Tak też zrobiłem. Tylko oni tracą i tracą ????mowiles , ze czekasz na strate Cavs i grubiej dajesz na nich ???? ????
Z takim zaangazowaniem w gre, to tam -50 pkt będzie.Pograne mam do połowy +6,5 Cavs. Przy czym nie spodziewałem się takich strat i takiego pogubienia w obronie. Powoli się żegnam z 6,5 ale siedzi jeszcze 13,5 i mam nadzieję, że to mi zrównoważy.
Zgadza się, może być duża dziura. Jestem zdziwiony, no cóż, nie jestem po tej stronie mocy, po której bym chciał ????Z takim zaangazowaniem w gre, to tam -50 pkt będzie.
Gram tam czesto wlasnie na Gambier jak ich przeciwnik odjedzie,albo linie, bo liga overova.Tomek80 jarzysz australijska Seabl?
Kusi mnie dzis pograc Gambier po ladnym kursie
Wlasnie wiem ze startuja i troche mnie dziwi tak wysoki kurs dlatego pytam czy jarzysz co tam w tym sezonieGram tam czesto wlasnie na Gambier jak ich przeciwnik odjedzie,albo linie, bo liga overova.
To pierwsze mecze sezonu, ciężko jeszcze typowac, zaraz obczaje.
zakończyłem NBA na dziś1 połowa +6,5 Cavs @1.86
siedzi na spokojnie