13tristan37
Użytkownik
warto ruszać bertens?
lubię ciapate dziewczyny ????Ciapata- independente over 2.5 @2.7
wolalbym Ane Ivanovic ????warto ruszać bertens?
jeden jestlubię ciapate dziewczyny ????
wolalbym Ane Ivanovic ????
bez Embida grają już sporo, radzą sobie ten front court i bardzo podoba mi się ostatnio Iyasova czy Bellinelli.Bez Embida, Cavs dziś to weźmie, choc sam raczej nic nie gram.
P.S. Ciapate czerwo, independiente, coś tam powinno ustrzelic ????
jak bum cyk cykCiapata- independente over 2.5 @2.7
Paragwaj to jest jedna z lepszych lig do gry i oglądania, tam się dzieje.jak bum cyk cyk
a co tam grales ? rogi ?Paragwaj to jest jedna z lepszych lig do gry i oglądania, tam się dzieje.
Chociaż często uwalają mi zakład. Czasem jak byk szykuje się over 2.5 a tu jedna bramka.Paragwaj to jest jedna z lepszych lig do gry i oglądania, tam się dzieje.
dużo logiki, strzelili drudzy ????Niech będzie za drobne, bo przeciwnik dostał czerwo:
Independiente over 1.5 gola @2 etoto
Rogi powyzej 9,ale zamykalem po 8, a raczej nikt nie pogral, bo kilka sekund po napisaniu, nabili 3 rogi.a co tam grales ? rogi ?
w 365 najlepiej grac ;/ zamykac kiedy chcesz mozesz itp . w takich Pinbetach tlyko kontrowac mozesz , dubla zagrac tez nie mozesz od czasu do czasu , w Oni slabe cashouty itp // Tomek , ile myslisz cashout bylby w 365 za Phila -2,5 handi teraz po 1,8 preRogi powyzej 9,ale zamykalem po 8, a raczej nikt nie pogral, bo kilka sekund po napisaniu, nabili 3 rogi.
P.S. Z taką defensywa jak dziś to Cavs, moze z Zieloną Gorą grać.
nie chce nic gadać ale już jakiś czas przeszła mi myśl lekko pograć 76ers na win konf wschodniej. Jakby Embid nie był szklany miałoby to sensRogi powyzej 9,ale zamykalem po 8, a raczej nikt nie pogral, bo kilka sekund po napisaniu, nabili 3 rogi.
P.S. Z taką defensywa jak dziś to Cavs, moze z Zieloną Gorą grać.
Tak -10,5 pkt, jak teraz jest, to ok 70 % wygranej.w 365 najlepiej grac ;/ zamykac kiedy chcesz mozesz itp . w takich Pinbetach tlyko kontrowac mozesz , dubla zagrac tez nie mozesz od czasu do czasu , w Oni slabe cashouty itp // Tomek , ile myslisz cashout bylby w 365 za Phila -2,5 handi teraz po 1,8 pre
Zdecydowanie grają kibelek. Dobrze, że Korver bujnął cokolwiek trójkami. Wierzę, że się obudzą. Byle handi pokryliTak -10,5 pkt, jak teraz jest, to ok 70 % wygranej.
Co to Cavs gra, słodki Jezu. Biedny ten Lebron w tej druzynie.