Mało kto z Hawks nie ogarnia. Ale żeby 1.12 kusiło ? ????Gortaty ogarną chyba temat dzisiaj ?
Co za [CUT] z Cardiff 2 karnych w 95 minucie nie strzelili, [CUT]Cardiff-Wolves BTS
La Coruna-Malaga over 5.5 kartek
@2.89
Czyli nie pograłeś Vaxjo ;(Oby jutro peffką okazała się zbieżność bo 4 wymiany belki nie przeżyje nie finansowo a psychicznie
... a jednak siedzi... ostatni na dziś
La Coruna - Malaga over 4.5 @ 2.55 Uni
Powiem szczerze zrobił mi się taki mętlik,że odpuściłem wszystko. Wyszedłem z założenia,że nic na siłę. Kiedyś utopiłem dużoo hajsu na chęci szybkiego odbicia... myślałem o Anderlechcie ale określiłeś to ruletką więc olałem. Śledziłem Zenit ale w rezultacie nie zdecydowałem się pograć.Czyli nie pograłeś Vaxjo ;(
23:5 w strzałach za mało.Warto spróbować także
Bohemians vs Limerick 1 @3
Gospodarze cisna ale brakuje skuteczności troche
Który to bukmacher ?żałosne są te cashouty.
Stawka 150 e zagrany dubel
pierwszy kurs 1.95 siadł z kosza i został Isner 3:0 1.62 kurs
Zwrot teraz : 115 euro - nosz kurwa ktoś to rozumie bo ja nie ????
dawaj go do mnie ????już jakaś menda szczeka mi w temacie bo dziś minus. szok
Dobrze kombinujesz. Ta seria zrobiona na ogórach. Poczekam na składy i może się skuszę. Gra toczy się o numer 2 na wschodzie więc Cavs to doświadczeniem powinni wziąć.Czyżby dzisiaj Cavsi przerwali serię 76ers ? Chyba się skuszę @2.34
W sumie 2 pierwsze typy ok. W Memphis szpital. Sota też powinna ogarnąć, bo dodatkowo nie zagra Brook.NBA dawno nie grałem, dzis czutka
ako: 6.01
Sacramento
Minesota
Cleveland
jeeest ???? lubię te zwroty akcji w siatce z 2-0 na 3-2 w setach ????Aguere Tenerife (K) siatkówka @6.75
stawka bez szaleństw , ale wartoW sumie 2 pierwsze typy ok. W Memphis szpital. Sota też powinna ogarnąć, bo dodatkowo nie zagra Brook.
Ale czy LeBron ogarnie? Tak.. nie zagra Embiid
Skąd to info o Lopezie ?W sumie 2 pierwsze typy ok. W Memphis szpital. Sota też powinna ogarnąć, bo dodatkowo nie zagra Brook.
Ale czy LeBron ogarnie? Tak.. nie zagra Embiid