>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [73]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
JSW na ⛔, dobrze że poszło tylko za kafla, Btw ktoś wyjaśni skąd nagle ze stanu 11:11 Szczecin wzięło się 14:11 dla Espadonu?
Ja wiem, że Prezes jest tylko jeden i jest nim Jarosław ????

Otrzymane punkty reputacji: +14
K 0

kropson1988

Gość
to mnie zainspirowało do gry !!!
dam mu reputę no dobra ! ????
Dzięki Krisu ale to tylko zapytanie było hehe . Prezes główny bohater tego typu był aczkolwiek mi nie odpisał na tego posta ;p . Tak przy okazji kawał dobrej roboty odwalasz . Trzymaj tak dalej !!

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Dzięki Krisu ale to tylko zapytanie było hehe . Prezes główny bohater tego typu był aczkolwiek mi nie odpisał na tego posta ;p . Tak przy okazji kawał dobrej roboty odwalasz . Trzymaj tak dalej !!
wiem ze zapytanie, ale tym postem mi dałeś info ze taki mecz jest i idzie w takim a nie innym kierunku. No i sobie podjąłem decyzje i dałem Zenit, także dzięki.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Napisałeś mi coś? Przepraszam, napisz jeszcze raz, możliwe że mi umknęło, co nie zmienia faktu, że ja podawałem pierwszy ????

Otrzymane punkty reputacji: +18
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Bo załadowane grubo, wiec jest euforia, 90% forum takiej gotówki w życiu w ręce nie będzie mieć ;)
Teraz to już tylko pozostaje &quot;newiernym&quot; powiedzieć: &quot;...nie chcę mi się z Wami gadać&quot; ????
PS Nie zagrałem, ale gratuluję, super kierunek Panie Prezesie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom