2 liga Dania reczna. Przedostatnia kolejka. Aalborg-Bjeringbro-x2 @3.21 (po spadkach). Gospodarze maja juz awans i graja raczej o nic. Goscie potrzebuja punktow zeby utrzymac sie. Polecam.
JSW na , dobrze że poszło tylko za kafla, Btw ktoś wyjaśni skąd nagle ze stanu 11:11 Szczecin wzięło się 14:11 dla Espadonu?
Ja wiem, że Prezes jest tylko jeden i jest nim Jarosław ????
Dzięki Krisu ale to tylko zapytanie było hehe . Prezes główny bohater tego typu był aczkolwiek mi nie odpisał na tego posta ;p . Tak przy okazji kawał dobrej roboty odwalasz . Trzymaj tak dalej !!
Dzięki Krisu ale to tylko zapytanie było hehe . Prezes główny bohater tego typu był aczkolwiek mi nie odpisał na tego posta ;p . Tak przy okazji kawał dobrej roboty odwalasz . Trzymaj tak dalej !!
wiem ze zapytanie, ale tym postem mi dałeś info ze taki mecz jest i idzie w takim a nie innym kierunku. No i sobie podjąłem decyzje i dałem Zenit, także dzięki.
Teraz to już tylko pozostaje "newiernym" powiedzieć: "...nie chcę mi się z Wami gadać" ????
PS Nie zagrałem, ale gratuluję, super kierunek Panie Prezesie.