bandziorno
Użytkownik
Niestety typ jednak nie wszedl.2 liga Dania reczna. Przedostatnia kolejka. Aalborg-Bjeringbro-x2 @3.21 (po spadkach). Gospodarze maja juz awans i graja raczej o nic. Goscie potrzebuja punktow zeby utrzymac sie. Polecam.
Niestety typ jednak nie wszedl.2 liga Dania reczna. Przedostatnia kolejka. Aalborg-Bjeringbro-x2 @3.21 (po spadkach). Gospodarze maja juz awans i graja raczej o nic. Goscie potrzebuja punktow zeby utrzymac sie. Polecam.
"szejki" dziś nie istnieją bez pomysłu i do tego w 10tkę ????więc raczej leżeć... Saint Etienne - PSG X HT / 2 FT @ 5.40 Uni
Almere - Jong over 2.5, 1.60
Over 2.5 w Brest, 1.55
Anderlecht prowadził, ale właśnie stracił gola. Pograłeś moje Vaxjo?Ruletka, przegrali z nimi pod koniec roku 1-3 u siebie. Z Gent ostatnio 0-2.
Nie przekonują mnie
2 kwarta Real 1,9
Almere - Jong over 2.5, 1.60
Dzięki Krisu ale to tylko zapytanie było hehe . Prezes główny bohater tego typu był aczkolwiek mi nie odpisał na tego posta ;p . Tak przy okazji kawał dobrej roboty odwalasz . Trzymaj tak dalej !!to mnie zainspirowało do gry !!!
dam mu reputę no dobra ! ????
wiem ze zapytanie, ale tym postem mi dałeś info ze taki mecz jest i idzie w takim a nie innym kierunku. No i sobie podjąłem decyzje i dałem Zenit, także dzięki.Dzięki Krisu ale to tylko zapytanie było hehe . Prezes główny bohater tego typu był aczkolwiek mi nie odpisał na tego posta ;p . Tak przy okazji kawał dobrej roboty odwalasz . Trzymaj tak dalej !!
Napisałeś mi coś? Przepraszam, napisz jeszcze raz, możliwe że mi umknęło, co nie zmienia faktu, że ja podawałem pierwszy ????Dzięki Krisu ale to tylko zapytanie było hehe . Prezes główny bohater tego typu był aczkolwiek mi nie odpisał na tego posta ;p . Tak przy okazji kawał dobrej roboty odwalasz . Trzymaj tak dalej !!
....... Almere City win @ 1.94 Uni
Teraz to już tylko pozostaje "newiernym" powiedzieć: "...nie chcę mi się z Wami gadać" ????Bo załadowane grubo, wiec jest euforia, 90% forum takiej gotówki w życiu w ręce nie będzie mieć
"dopominanko" ????Napisałeś mi coś? Przepraszam, napisz jeszcze raz, możliwe że mi umknęło, co nie zmienia faktu, że ja podawałem pierwszy ????
ZWROTBourg-Péronnas DNB @2.75
Już 3 -1. Grałeś?Anderlecht prowadził, ale właśnie stracił gola. Pograłeś moje Vaxjo?
Fakt, szacunNapisałeś mi coś? Przepraszam, napisz jeszcze raz, możliwe że mi umknęło, co nie zmienia faktu, że ja podawałem pierwszy ????
No i gitara. Zarobiony idę spać. Do jutraOrleans 1,83 mocno