verno
Znawca - Hokej
Nie wgłębiałem się ale jakaś ceremonia była.Ktoś wie czemu mecz New Jersey - New York Islanders jest opóźniony?
Nie wgłębiałem się ale jakaś ceremonia była.Ktoś wie czemu mecz New Jersey - New York Islanders jest opóźniony?
Impreza pożegnalna Patrika Eliasa, przemówienia i te sprawyKtoś wie czemu mecz New Jersey - New York Islanders jest opóźniony?
... mnie akurat wypadło dzisiaj oglądać to na niemieckim eurosporcie z racji tego że jestem chwilowo w Koeln, tutaj jest dopiero dramat zero znajomości tematu, jedyne co da się od razu wyczuć to podnietę panów ze studia no bo "szwaby" w końcu w finaleAle przepaść, jak oglądam NHL z ang komentarzem ogląda się świetnie a "nasi" komentatorzy to jakaś parodia, zamiast po prostu" komentować" i wprowadzać jakieś emocje to oni nawijają jakieś historie z przed lat albo statystyki jakby z kartki czytali..
Jeszcze 2 tercje cierpienia ????... mnie akurat wypadło dzisiaj oglądać to na niemieckim eurosporcie z racji tego że jestem chwilowo w Koeln, tutaj jest dopiero dramat zero znajomości tematu, jedyne co da się od razu wyczuć to podnietę panów ze studia no bo "szwaby" w końcu w finale
Wlasnie ja zlapalem po 4 za fajne pieniadze mysle ze powinno wejsc spokojniePara Santonja @ 3.10, polecam. W 1 secie byla blisko ale nie pyklo, w drugim juz ladnie poleciala po ~4.9, w 3 tez da rade
Masakra jednak chyba nie wejdziez 5:2 zrobi 5:7, typowe baby.
Mialem zamykac ale widze 5;2 to ogarnie a tu zonkno nie mowcie ze nie zamkneliscie..
... piszesz i masz brawo Verno !!! leci reputa... jeszcze tylko jedna obojętnie dla kogo ????