>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Rosja/OAR - Niemcy
Obie drużyny strzelą 2 bramki
@2.60
W tym meczu nie ma nic lepszego do zagrania, Niemcy zaskakują a 2 bramki to nie jest coś niemożliwego, imo value ????
✅✅ Ulalala w 10sekund po 1 bramce ????
3:2 dla Niemców 2:11&#39; do końca i grają w przewadze no i mamy 3-3 aż mi ich szkoda ????

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
niby w weekend duzo meczow itp , ale u mnie najlepiej w tygodniu jest , bo mniej meczow i mozna sie bardziej skupic na meczu , analizowac go , a w weekend 100 i glowa boli od czego zaczac ???? ja wstaje w sobote o 12 i zanim wybiore jakies , przeanalizuje to wieczor ???? od nastepnego tygodnia wstaje o 7:00 !:cool::cool:
Mam tak samo. Dla mnie najlepsze dni na grę to od wtorku do czwartku
Legia to popsuła overy, a mieli wgl jakieś okazje ? Bo nie oglądałem, a miałem na nich handi.
Co do tabeli Jaga teraz nadal liderem, i po LE i Probierzu miała odstawać a tu proszę jak poszli, wielu piłkarzy mają ciekawych, fajnie się ich ogląda i myślę że z Legią moga nawet wygrać
Wygrać jak wygrać ale kursy wystawione na Legię to jest jakiś nieśmieszny żart. Trzeba być idiotą by pobierać ich po 1,6-1,7 we wtorkowym meczu. Moim zdaniem do samego meczu to będą na Legię ponad 2 płacić.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Widzieliście gola dla Ingolstadt we wczorajszym meczu z Duisburgiem? Bramkarz Duisburga wszedł do bramki po bidon żeby się napić i w tym czasie Ingolstadt strzelił gola

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Mamy 0-1 w Sydney, no to 1x @ 1.50 za miedziaka i x @ 3.45 za drobne, najwyżej &quot;zrobi się&quot; cash out jakby co ????
FT 3-1 kierunek na ✅ ????

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
Nie pierwszy raz Mierzej się popisuje. Piękna bramka, ale mecz ch..y, deszcz, kopanina. Nic to, aby kierunek był utrzymany!
Szczerze mówiąc przysnęło mi się lekko jakoś chwilę po 1 bramce, otwieram oczy a tu Adi do wolnego podchodzi ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom