>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
T 41

thomaszc

Użytkownik
Jeszcze dużo zostało do meczu, ale polecam zagrać mecz Besiktas - Fenerbahce, znalazlem to tylko w totomxie, jezeli chodzi o ziemniaka. Mianowicie Czy będzie czerwona kartka? Tak @ 2,70!
Większość wie, jak grają w lidze tureckiej, no i są to derby, czyli jak to się mówi &#39;krew się poleje&#39; ;D, w ostatnich 5 meczach między tymi drużynami, czerwona kartka była w 3 meczach (w ostatnim było nawet ich aż 5) ????

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
A może tak najpierw rozliczysz poprzedni przegrany typ? Bo te wygrana rozliczasz od razu, a o tych przegranych coś często zapominasz.
Jak jestem i pamiętam to rozliczam, nie zależnie od wygranej/przegranej. W czym Ci to przeszkadza ?

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Jak jestem i pamiętam to rozliczam, nie zależnie od wygranej/przegranej. W czym Ci to przeszkadza ?
Mam problem w tym, że przeglądając historię Twoich postów o wygranych pamiętasz zawsze, w przypadku przegranych idzie to zupełnie w drugą stronę i nie pamiętasz o nich wcale, a to już nie jest w porządku,

afrykamen 2,2K

afrykamen

Użytkownik
Mam problem w tym, że przeglądając historię Twoich postów o wygranych pamiętasz zawsze, w przypadku przegranych idzie to zupełnie w drugą stronę i nie pamiętasz o nich wcale, a to już nie jest w porządku,
Teraz to pojechałeś po bandzie ????

p-z. 177,4K

p-z.

Użytkownik
Crotone - Spal | Powyżej 9 rr
Kurs: 1,90 na Totolotku
Polecam, fajny mecz, Spal prowadzi po przerwie teraz Crotone bardziej przyciśnie i spodziewam się sporo rzutów rożnych.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom