uzytkownik-76505
Użytkownik
AGO Esports - BIG @1.65
Borussia Mönchengladbach U19 - Borussia Dortmund U19 over 0,5 1,80
A może tak najpierw rozliczysz poprzedni przegrany typ? Bo te wygrana rozliczasz od razu, a o tych przegranych coś często zapominasz.Nozna,
Lietava Jonava @ 4
Jak jestem i pamiętam to rozliczam, nie zależnie od wygranej/przegranej. W czym Ci to przeszkadza ?A może tak najpierw rozliczysz poprzedni przegrany typ? Bo te wygrana rozliczasz od razu, a o tych przegranych coś często zapominasz.
Jak w ogóle te karne strzelali? Bo ja tam kartki pobrane mam, ale patrzę teraz, że drugiego nie strzelili karnegoWykonywanie karnych przez graczy Getafe woła o pomstę do nieba...
Mam problem w tym, że przeglądając historię Twoich postów o wygranych pamiętasz zawsze, w przypadku przegranych idzie to zupełnie w drugą stronę i nie pamiętasz o nich wcale, a to już nie jest w porządku,Jak jestem i pamiętam to rozliczam, nie zależnie od wygranej/przegranej. W czym Ci to przeszkadza ?
Teraz to pojechałeś po bandzie ????Mam problem w tym, że przeglądając historię Twoich postów o wygranych pamiętasz zawsze, w przypadku przegranych idzie to zupełnie w drugą stronę i nie pamiętasz o nich wcale, a to już nie jest w porządku,
Jak w ogóle te karne strzelali? Bo ja tam kartki pobrane mam, ale patrzę teraz, że drugiego nie strzelili karnego
Pierwsza sprawa też jest taka, że tego pierwszego karnego nie powinno być.Drugi podobnie, tylko nieco niżej, lżej i w drugą stronę bramki.
Za dobrze rano szło ????